Haberler

Bülent Ersoy, Adına Açılan Sahte Hesaba Kızdı: Onun Türkçesi Bozuk

Güncelleme:

Bülent Ersoy, sahte Instagram hesabından sevgili dedikodularına kızmak yerine fotoğraflara yazılan kötü Türkçe kullanımına kızdı. "Herkes ana dilimizi nasıl kullandığımı bilir." dedi.

Türk müziğinin divası Bülent Ersoy adına Instagram'dan sahte hesap açıldı. Bu sahte hesaptan Ersoy'un sevgilisi olduğu iddia edilen Semih Doğruer ile fotoğraflar paylaşıldı. Diva sevgili haberlerinden çok alta yazılan yorumlara "Benim dilim çok düzgündür, böyle Türkçe mi konuşulur." diye kızdı.

"ONUN TÜRKÇESİ BOZUK"

Bülent Ersoy "Zaten bu zat-ı muhteremin Türkçesi bozuk. Benim ana dilimizi nasıl fevkalade kullandığımı herkes bilir. Sosyal medya hesabım yok. Telefonum bile akıllı değil. Avukatım Aydın Kurban aracılığıyla sahte hesaplara savaş açtım" dedi.

BÜLENT ERSOY ÇILGINA DÖNDÜ

Bülent Ersoy'un sosyal medyada adına açılmış 200'den fazla sahte hesabı olduğu ortaya çıktı. Ancak başı bir hesapla derde girdi! İranlı Mohsen Yazdani fanatik hayranı olduğu Bülent Ersoy adına bir hesap açtı. Ersoy'un ağzından yorumlar yapıp görüntüler paylaştı. Son olarak Bülent Ersoy ile modacı Semih Doğruer'in bir fotoğrafını koyup altına "Tasarımcı sevgilim" dedi. Haber internet sitelerinde yayılınca Bülent Ersoy çılgına döndü. Sahte hesabı kullanan kişiye dava açtı.

İşte Bülent Ersoy ile Semih Doğruer'in o fotoğrafı:

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bülent Ersoy Instagram Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title