Haberler

Bucaspor, Bu Kez Son Dakikada Güldü

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta Aydınspor 1923'ü 2-1 yenerek kümede kalma mücadelesinde hayati bir galibiyet alan Bucaspor, haftalardır kahrolduğu son dakikalarda bu kez gülmeyi başardı.

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta Aydınspor 1923'ü 2-1 yenerek kümede kalma mücadelesinde hayati bir galibiyet alan Bucaspor, haftalardır kahrolduğu son dakikalarda bu kez gülmeyi başardı.

Burak Aydın'ın 90'ıncı dakika golüyle 3 puanı cebine koyan Bucaspor, son dakikalarda gol yediği Tuzlaspor (2-1), Fatih Karagümrük (2-2), Keçiörengücü (2-2) ve Ankaragücü (2-2) karşılaşmalarının acısını çıkardı. Tuzla deplasmanında 85'te yıkılan, Fatih Karagümrük'ten 90+2, Keçiörengücü'nden de 90+4'te gol yiyen sarı lacivertli ekip, Ankaragücü karşısında ise galibiyeti 87. dakikada kaçırmıştı.

Haftalardır son son dakikalarda ya da uzatmada yedikleri gollerle yıkıldıklarını hatırlatan Teknik Direktör Suat Kaya, "90'ıncı dakikada atılan gol çok keyifliymiş. Tam kazandık derken, kahroluyorduk. Aydınspor 1923 karşısında rüzgar tersine döndü" diye konuştu. Son 5 haftadır yenilmediklerini dile getiren Kaya, "Futbolcularım kaybetmemeyi öğrendiler. Bu bizim için çok önemli bir alışkanlık. Artık kazanmayı da sürekli hale getireceğiz. Kesinlikle bu takım küme düşmeyecek" diye konuştu. Bucaspor 2 Mart Çarşamba günü erteleme maçında Tokatspor'u konuk edecek.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aydınspor 1923 Burak Aydın Bucaspor Tuzla Politika Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title