Haberler

Buraya Girerken Tüm Kıyafetlerinizi Vestiyere Bırakıyorsunuz! İlk Nudist Restoran Açıldı

Güncelleme:

Fransa'nın başkenti Paris'te açılan ilk nudist restoran, geçtiğimiz günlerde hizmet vermeye başladı. 20 yaşından büyüklerin rezervasyonla kabul edildiği mekanda, fiyatlar ortalamanın biraz üzerinde.

Paris'in güneybatısında açılan O'naturel isimli ilk nudist restoran hizmet vermeye başladı. Müşterilerinin tamaman çıplak olarak yemek yediği restoranın sahipleri, Mike ve Stéphane Saada isimli ikizler.

20 YAŞINDA KÜÇÜKLER GİREMİYOR

Nudizm, kişilerin vücutlarından utanmadan, rahatlıkla, sosyal olarak çıplak bir şekilde, bir arada ve doğa ile bütünleşmiş olarak bulunabilmeleri halidir. İşte buna inanan ve bunu bir girişim fırsatı olarak gören ikizler ilk adımı geçtiğimiz aylarda atmıştı. Açılacağı duyurulan restoran bir kaç gün önce hizmet vermeye başladı.

Sigortacı olarak çalışan 42 yaşındaki ikizler, restoranlarına 20 yaşından küçükleri kabul etmiyor. Nudist restoranından yemek yiyebilmek için önceden rezervasyon yaptırmanız gerekiyor.

FİYATLAR BİRAZ PAHALI

Restorana geldiğinizde üzerinizdeki her şeyi vestiyere bırakıp içeri öyle giriyorsunuz. İçerisi dışarıdan görülmeyecek şekilde tasarlanan mekanda, yemek fiyatları ortalamanın biraz üzerinde.

GARSONLAR GİYİNİK

Franız yasalarına göre servis personelleri çıplak olamayacağı için restoranın garsonları giyinik olarak servis yapıyor. Konukların sadece çoraplarını giymelerine izin var. Kadınlar ise ayakkabılarını da giyebiliyor.

MÜŞTERİLERİN YÜZDE 40'I KADINLAR

O'naturel'in müşterilerinin yüzde 40'ı kadınlardan oluşuyor. Restoran sadece akşamları açık.

Kardeşler, "Çıplak olmakla cinselliğin bir ilişkisi yok" diyor. Eğer çıplak yemek yemek istiyor ancak herkesin içinde olmaz diyorsanız istediğiniz kişiyle başbaşa yemek yiyebileceğiniz özel bölümler de mevcut.



Kaynak: Haberler.com / Güncel

Paris Cinsellik Komik - İlginç Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (111)

Kobra:

Biz giyinik geziyoruz ama çocuk tecavüzleri,kadın istismarı ve sapıklıkta en ön sıradayız....

69
15
yanıtYanıtla
Bilal:

Konuyla ilgili yorum varmı

yanıt2
yanıt11
Hakan:

bu akil hastaligi. . . hicbirseyden mutlu olamayan sapik insanlar bunlar. . uclari deniyorlar. . cocuklara tecavuzde eder bunlar. . uyusturucu o da kesmezse intihar edecekler. . . klasik son

51
7
yanıtYanıtla
Hamid:

Bunlar Lut kavminide geçti Allah çocuklarımızı bunlardan korusun

31
20
yanıtYanıtla
Seda yilmaz:

Asalik maymunar

18
32
yanıtYanıtla
Genc:

Diyecek söz bulamıyorum Allah ıslah etsin kıyamet günü çok yakın

25
24
yanıtYanıtla
meçhan türkkan:

hayvanlar bizden medeni diyeceginize hayvanlar batıdan medeni deseniz daha güzel çünkü dünyanın bütün pisligi batıdan cıkıyor özgürlük ismialtında her türlu melanet ordan cıkıyor lut kavmi niye helak oldu bugün bunlar o işleri yasal hale getirdiler bu batıyı alahu zülcelal hazretleri helak etsin

42
6
yanıtYanıtla
Salamon2560:

Rahmetli üstad Şair Mehmet Akif ne güzel ve eşsiz tanımlamış :, Eğer Avrupalının medeniyeti açılmasa öyleyse keçiler bizden daha medeni olur. Kardeşim Lutkavmi Add kavmi ve Sodom ve gomero neden yerin dibine Allah tarafın gömüldü. İşte böyle Rabbimize böyke sapıklık ve azgınlık ve şirk içinde bulunmalarından ötürü olmuştur.

yanıt1
yanıt0
angaralı:

medeniyet dediğin açmaksa bedeni, o zaman hayvanlar bizden daha medeni. . .

44
4
yanıtYanıtla
medeniyetiniz batsın ahlak fukaraları:

medeniyet denen tek dişi kalmış canavar

18
28
yanıtYanıtla
Tüm 111 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title