Haberler

Broadway Show Tarzlarıyla Lıttle Band Show Kolin Hotel'de.

Güncelleme:

Yeni yılın ilk gününe MUTLU bir başlangıç için; KOLİN Hotel' den rüya gibi bir eğlence fırsatı Çanakkale'lileri bekliyor.

Çanakkale'de Bir İlk

Yeni Yıla Özel, yine Rüya Gibi Bir Eğlence…

Her sene olduğu gibi bu yıl da unutulmaz bir Yılbaşı Balosu hazırlayan KOLİN Hotel, sürprizlerle dolu bir Broadway gösterisi ile Çanakkale'lilere bir ilk yaşatacak.

Megaron Salonu, gerçekleşecek yılbaşı balosunda; danslı, kostümlü, sahne dekorlu etkileyici bir gösteriyle Little Band Show grubunu ağırlayacak. Grup; Marilyn Monroe, Elvis Presley, Ray Charles, Rita Hayworth, Aretha Franklin gibi şov dünyasının ünlü sanatçılarının en tanınmış parçaları ve görsellikleriyle seyircilerin karşısına çıkacak.  İzleyiciler 1940'ları özel dekor, dans ve kostümleriyle yaşayabilecekler.
Bu benzersiz eğlence, Dünya 3.sü Exc. Chef İsmet BÜDÜN ve ekibinin hazırladığı özel Gala Menüsü ve sınırsız yerli içki ile, yeni yıl keyfinizi katlayacak.

Çanakkale'nin ilk ve tek 5 yıldızlı oteli olan KOLİN Hotel, aynı zamanda muhteşem Çanakkale manzarasına sahip roof bar Fancy Boozy'de, şömine keyfi ve romantik gitar ezgileri eşliğinde ve gece eğlencelerinin kaliteli mekanı City Point Gece Kulübü'nde, Meltem CAYMAZ ve Özge BOLAT'ın canlı performansları ile Yılbaşı gecelerinin vazgeçilmezi Oryantal Show katkısıyla eğlenceyi maksimumda yaşatma fırsatı sunacak.

Geçtiğimiz haftalarda 10. yaşını kutlayan KOLİN Hotel; 10. Yaşına yakışan tecrübesiyle, benzersiz bir Yeni Yıl Balosu ile 2014'ü karşılayacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Çanakkale Yılbaşı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title