Haberler

Bozüyük'te CHP Seçim Bürosu'nun Açılışı

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) seçim bürosu açılışı, Yalova Milletvekili Muharrem İnce’nin katılımıyla gerçekleştirildi.

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) seçim bürosu açılışı, Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin katılımıyla gerçekleştirildi.

Cumhuriyet meydanında düzenlenen açılış programında ilk olarak konuşan Bilecik Milletvekili adayı Hüseyin Elmas, Ankara'dan gelen acı haber ile sarsıldıklarını söyleyerek, ölenlere başsağlığı, yaralılara şifalar diledi. Kendilerine düşenin atalarının uğruna büyük bedeller ödediği özgürlük, bağımsızlık, hak, hukuk, adalet ve cumhuriyet gibi değerler için mücadele etmek olduğunu söyleyen Elmas, bu mücadele için ise 1 Kasım tarihinin bir fırsat olduğunu kaydetti.

Ardından söz alan Milletvekili Yaşar Tüzün Ankara'da yaşanan terör olaylarını lanetledi. Tüzün konuşmasında, "7 Haziran seçimlerinde CHP'yi Bozüyük'te birinci parti yapan vatandaşlarımızın 1 Kasım seçimlerinde oylarını ikiye katlayarak 2 milletvekilini meclise göndereceklerine inanıyorum. Biz parti olarak sloganımızı bu sefer CHP diye oluşturduk. Ama Bozüyük'te bu sefer de CHP diyoruz. Bu sloganın altı çok doluydu, ama bu talihsiz günde ayrıntıya girmek istemiyor ve sizlere güveniyorum" dedi.

Devamında kürsüye Yalova Milletvekili Muharrem İnce çıktı. İnce, söz vermiş olduğu için Bozüyük'e geldiğini, ülkenin başkentinde bombalar patlarken onlarca vatandaşımız hayatını kaybetmişken burada amacım iktidarı yıpratmak ve onu zora sokmak olmadığını söyledi. Muharrem İnce konuşmasında, "Ama kimse kusura bakmasın ve bu memleketi ne hale getirdiklerini herkes görsün. Şehrin başkentinde bombalar patlıyor. Günler öncesinden nerede yapılacağı ve kimlerin katılacağı belli olan bir organizasyonda güvenlik güçlerince gerekli önlemler nasıl alınmaz. Böyle bir şey nasıl olur?" diye sordu.

Konuşmaların ardından toplu halde seçim bürosunun açılışı yapıldı. Açılış sonrasında bir süre partililerle sohbet eden Yalova Milletvekili Muharrem İnce, daha sonra İsmet İnönü Caddesi üzerindeki esnafları selamlayarak Bozüyük'ten ayrıldı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Muharrem İnce Bozüyük Yalova Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title