Haberler

Boşanmak isteyen eşinin kapısını çilingir yardımıyla açtırıp öldüren koca, vicdan azabından teslim olmuş

Güncelleme:

Çankırı'da boşanma aşamasındaki eşi Gülay Açıkgöz'ü çilingir yardımıyla kapısını açtırıp girdiği evinde tabancayla vurarak öldürdükten sonra kaçtığı Adana'da polise teslim olan Mesut Açıkgöz, ifadesinde vicdan azabı duyduğunu söyledi. Açıkgöz, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına da pişman olduğunu ifade etti.

Adana'da yaşayan 3 çocuklu 22 yıllık evli Gülay-Mesut Açıkgöz çifti, şiddetli geçimsizlik yaşamaya başladı. Eşinin baskılarına ve kıskançlığına dayanamayan Gülay Açıkgöz (40) de yaklaşık 4 ay önce Adana'yı terk edip, Çankırı'daki akrabalarının yanına yerleşti. Ardından da boşanma davası açtı. Yerel mahkemenin boşanmalarına karar verdiği, ancak yasal sürecin devam ettiği Mesut Açıkgöz (42), dün Adana'dan Çankırı'ya gitti. Çilingire kapısını açtırdığı eve girip, dışarıda olan eşini beklemeye başladı. Gülay Açıkgöz eve döndüğünde eşiyle karşılaştı. Mesut Açıkgöz, boşanmaktan vazgeçmeyen eşini yanında getirdiği tabancayla vurdu. Daha sonra evden çıkıp, Adana'ya kaçtı.

CANSIZ BEDEN, İTİRAF ÜZERİNE BULUNDU

Mesut Açıkgöz, dün gece Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği'ne giderek teslim oldu. Açıkgöz polise verdiği ifadesinde, Çankırı'da yaşayan eşini boşanmak istediği için öldürdüğünü ancak daha sonra vicdan azabı duyduğunu söyledi. İtiraf üzerine Adana Polisi, Çankırı Polisi ile irtibata geçip evin adresini verdi. Polis ekipleri, eve girdiğinde kadının cesedi ile karşılaştı. Gülay Açıkgöz'ün cansız bedeni yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı. Adli Tıp'ta sağlık kontrolünden geçirilen Açıkgöz, kendisini görüntüleyen gazetecilerin "Pişman mısınız?" sorusu üzerine 'Evet' yanıtını verdi.

Mesut Açıkgöz, bugün Çankırı Polisi'ne teslim edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Çankırı Gülay 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 17 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? SURVIVOR YAMAN KİMDİR? Survivor All Star Yaman Keleş kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title