Haberler

Boşanmak isteyen eşini ölümle tehdit eden kocanın, annesini bıçaklayarak öldürdüğü ortaya çıktı

Güncelleme:

Ordu'da boşanma aşamasındaki eşi A.E.D. tarafından sosyal medyadan ölümle tehdit edildiği iddia edilen 2 çocuk annesi G.D., koruma altına alınarak sığınma evine yerleştirildi. "Boynunu keseceğim. Genzine kan gelince yalvaracaksın Allah'a ama çok geç olacak" gibi tehditlerde bulunan şahsın 15 yaşındayken annesini bıçaklayarak öldürdüğü ortaya çıktı.

Mesudiye ilçesinde yaşayan 2 çocuk annesi G.D., eşi A.E.D. ile sorunlar yaşayınca boşanmak istediğini söyleyip, eşyalarını toplayarak 1 ay önce evden ayrıldı. İddialara göre A.E.D., bir süre sonra G.D.'ye sosyal medyadan ve SMS ile ölüm tehdidi içeren mesajlar göndermeye başladı. G.D. gelen mesajları sosyal medya hesabından paylaşarak, yardım isterken, polis ekipleri iddialar üzerine A.E.D.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

OTELDE YAKALANDI

Çalışma kapsamında A.E.D.'nin, Sivas'taki bir otelde kaldığı tespit edildi. Ekiplerin yaptığı baskında A.E.D., kaldığı odada yakalanarak, gözaltına alındı. A.E.D., sorgusu için Ordu'ya getirildi.

"ADLİ İŞLEMLER BAŞLATILMIŞTIR"

Vali Tuncay Sonel ise konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Sonel, "Devletimizin ilgili birimleri ile koordineli bir şekilde gereği yapılarak şahıs hakkında yakalama kararı çıkartılmış ve Sivas'ta gece kaldığı otelde yakalanarak gözaltına alınmış, adli işlemler başlatılmıştır" dedi.

TEHDİTLER SAVURMUŞ

Öte yandan A.E.D.'nin, eşine gönderdiği iddia edilen tehdit mesajlarında, "Boynunu keseceğim. Yemin ederim seni öldüreceğim. Havlayan köpek ısırmaz değil mi? İstisnalar kaideyi bozar, bozacak da. Genzine kan tadı gelince yalvaracaksın Allah'a ama çok geç olacak. O iki tane evladımın üzerine başları üzerine yemin ederim kanınla boğularak öleceksin. Her zaman dediğim gibi can yakan canı yanacağı günü beklesin ama sen öleceksin" ifadeleri yer aldı.

Boşanmak istediği eşinin ölümle tehdit eden adamın annesini öldürdüğü ortaya çıktı

19 YIL ÖNCE ANNESİNİ ÖLDÜRMÜŞ

Ordu'da jandarmada tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen A.E.D., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Şahsın, G.D.'nin ikametine yaklaşmaması yönünde karar alındığı öğrenildi. Eşine tehdit mesajları gönderen A.E.D.'nin, 15 yaşındayken tartıştığı annesini bıçaklayarak öldürdüğü ortaya çıktı. Olaydan sonra tutuklanarak cezaevine gönderilen A.E.D.'nin 5 yıl sonra tahliye edildiği belirtildi.

Boşanmak istediği eşinin ölümle tehdit eden adamın annesini öldürdüğü ortaya çıktı

Öte yandan genç kadın çocukları ile birlikte devlet koruması altına alınarak sığınma evine yerleştirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mesudiye Ordu Haberler

500

Yorumlar (7)

kezban:

annesini öldüren adamla evlenen de ne bileyim. . .

4
2
yanıtYanıtla
doğrucu davut:

adam alenen vahşice öldüreceğini söylemiş. tüm kanıtlar ellerinde. Nasıl oluyorda serbest bırakıyorlar. hapse atmak için neyi bekliyorlar, öldürtükten sonra mı atacaklar hapse. kadın öldükten sonra neye yarar neye. gecikmiş adalet adalet değildir.

5
0
yanıtYanıtla
ö:

annesini öldüreni 5 yıl sonra tahliye edersen olacagı bu

3
0
yanıtYanıtla
Sahi:

Bu kadın ölünce katili devlettir. . . . Yeter artık. . . . Hangi hakla katilleri serbest bırakıyorsunuz. . .

3
0
yanıtYanıtla
annesini öldürmüş:

sen de gittin onunla evlendin. Her zaman söylerim bazen başımızı gelenler kendi tercihlerimizin sonudur kendi düşen ağlamaz uğraş şimdi hadi bakalım

0
2
yanıtYanıtla
DANU:

haberi yoktur belki de kazayla oldu demiştir böyle mahlukta yalan bitermi

0
0
yanıtYanıtla
AHH KADINLAR AHH:

SENİN ANNESİNİ BİLE ÖLDÜRMÜŞ BİR ADAMLA NE İŞİN VAR NEDEN BÖYLE BİRİYLE EVLENİYOSUN KARDEŞİM, BAYANLAR BU KONULARDA DAHA DİKKATLİ OLMALI EVLENDİĞİ KİŞİYİ İYİ TANIMADAN EVLENMEMESİ LAZIM. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title