Haberler

14 Yaşındaki Kızla Metruk Fabrika Binasında Çıplak Yakalanan Sapık Tutuklandı

Güncelleme:

Adana'da internet üzerinden tanıştığı 14 yaşındaki kız çocuğuyla metruk fabrika binasında çıplak yakalanan sapık, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Adana'da internet üzerinden tanıştığı E.Ç. (14) adlı kız çocuğuyla metruk fabrika binasında çıplak yakalanan Onur G. (21), çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay, Turan Cemal Beriker Bulvarı'ndaki metruk fabrika binasında meydana geldi. Genç bir erkekle, kız çocuğunun harabe binaya girdiğini gören çevre sakinleri, polise haber verdi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen ekipler, binanın 2'nci katındaki merdiven boşluğunda genci, kız çocuğuyla birlikte çıplak yakaladı. 14 yaşında olduğu belirlenen E.Ç., ekipler tarafından alınıp, bölgeden uzaklaştırıldı, Onur G. ise gözaltına alındı.

ÇIKARILDIĞI NÖBETÇİ MAHKEMECE TUTUKLANDI

İlk ifadesinde, E.Ç. ile internet üzerinden tanıştıklarını, binaya ise konuşmak için girdiklerini öne süren Onur G., polis merkezine götürüldü. E.Ç. ise Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Onur G., 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı. E.Ç. ise ailesine teslim edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Turan Cemal 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (194)

Adınızı Yazın:

14 Yaşındaki Kızla Metruk Fabrika Binasında Çıplak Yakalanan Sapık Tutuklandı bu nasıl bir başlıktır lan ulan sizi haberci yapanıda bu başlıkları atanında neden bu kadar erkeklere karsı bi karsılık var evet adamın yaptıgı yanlıs ama hiç mi kız cocugun hatası yok yeter be bu erkeklere yapılan hakarete hayır

70
12
yanıtYanıtla
m eker:

bu işlerde hep erkek suclu buna musade eden kadınlarada ceza verın bakalım bıdaha yapiyorlarmı

69
5
yanıtYanıtla
Hakan:

bu farklı konu saptırmayalım lütfen eğer erkek 14 kadın 21 yaşında olsaydı durum tersine ilerdi

yanıt2
yanıt0
Clara:

Düşüncesizce çıkarılan kanunlar. 14 yaşında birinin çocuk olarak görülmesi bu insanın cinsel arzu ve isteğinin, beynin, akıl ve fikrinin olmadığını iddia etmektir. Çocukluk çağı ergenlik döneminde biter gençlik çağı başlar. Eğitim, İnternet ve Televizyonlar bu tür ilişkileri teşvik etmektedir. İşin bu noktaya gelmesine neden olan teşvikler ortadan kaldırılmadan tecavüz ve cinayet dışında bu tür suçlarda ceza verilmez, aileleri uyarılır. X ünlü yapınca içeri atılamıyor nedense!

69
2
yanıtYanıtla
Ferhat Karlı:

Kızı da çocuk cezaevine göndermeliler, neden salıyorlar

52
9
yanıtYanıtla
YORUMCU:

ÇOCUK OLDUĞU İÇİN ( YASAL OLARAK ) OLABİLİR Mİ?

yanıt5
yanıt18
serhat:

çocuk ıslahevleri denen yerler var. . .

yanıt2
yanıt0
smsnlu:

KIZIN RIZASI OLMADAN METRUK GÖTÜREMEZ KUSRABAKMAYINNDA KIZLAR COK CAN YAKIYOR

45
10
yanıtYanıtla
:

o kız internetten sevgili bulmayı biliyorsa erkeği hapse atmanın haksız olduğunu düşünüyorum

49
5
yanıtYanıtla
adalet:

şimdi o kız oraya evcilik oynamaya gitmedi heralde

48
5
yanıtYanıtla
Tüm 194 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title