Haberler

Borusan Otomotiv Motorsport Gençlere Destek Vermeye Devam Ediyor

Güncelleme:

BOM Akademi eğitimlerinde keşfedilen yetenekli pilotlar Batur Kızıltepe ve Barkın Bayhan Türkiye Pist Şampiyonası'nın Yunanistan Serres Pisti'nde yapılacak final yarışlarında start alacaklar.

Borusan Otomotiv Motorsport (BOM) tarafından 2015 yılında, sosyal sorumluluk projesi olarak başlatılan ve bugüne kadar yaklaşık 2.500 katılımcıya sürüş eğitimi vermiş olan BOM Akademi, önemli bir adım daha atıyor. 2016 yılında almış oldukları Performans Sürüş Eğitimi'nin ardından takım yöneticilerinin dikkatini çeken ve 2017 sezonunda organize edilen BOM Akademi Kupası'nda yarışarak pist deneyimi kazanmış olan genç pilotlar Barkın Bayhan ve Batur Kızıltepe, önümüzdeki hafta sonu Yunanistan'ın Serres Pisti'nde gerçekleşecek olan Türkiye Pist Şampiyonası'nın (TPŞ) 5. ve 6. ayak yarışlarında BOM Akademi desteği ve BMW M4 GT4 yarış otomobili ile start alacak.

Heyecanlı bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirten genç pilotlardan Batur Kızıltepe, yarış öncesinde yaptığı açıklamada, "Her kilometre ve her yarış yeni tecrübeler kazanıyorum. Aldığım eğitimlerin ardından katıldığım yarışlar ve deneyimlerini bizimle paylaşan BOM Akademi eğitmenleri sayesinde adım adım ilerliyorum. BMW M4 GT4 ile TPŞ'de start almak benim için çok büyük bir şans ve gerçekten heyecan verici!" diye konuştu.

Barkın Bayhan da konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu değerlendirmeyi yaptı: "Biz Batur ile beraber iki amatör otomobil meraklısıydık. Şimdi ise bu işe heves edenlerin doğru eğitimi, doğru yolu gösterecek kişilerden alması halinde gelebilecekleri noktayı temsil etmek isteyen iki yarışçıyız."

BOM Akademi organizasyonlarını sosyal medya hesaplarından ve internet sitesinden takip edebilir, size uygun olan eğitimlerden birini seçerek katılabilirsiniz.

Borusan Otomotiv ana sponsorluğunda yarışan Borusan Otomotiv Motorsport'un diğer sponsorları, Shell, Borusan Lojistik, Glasurit, Sofra Grup, Özüaydın, Cesan, Securitas ve Technogym'dir.

Kaynak: Bültenler / Otomobil

Otomobil Haberler

Bakmadan Geçme

Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title