Haberler

Boluspor Başkanı Abat'tan Transfer Açıklaması

TFF 1.Lig takımlarından Boluspor'da Başkan Abdullah Abat, 2-3 transfer daha yapacaklarını, henüz lige hazır olmadıklarını söyledi.

TFF 1 . Lig takımlarından Boluspor'da Başkan Abdullah Abat, 2-3 transfer daha yapacaklarını, henüz lige hazır olmadıklarını söyledi.

Yeni sezon öncesinde çalışmalarını kendi tesislerinde sürdüren Boluspor'da moraller yerinde. Son olarak Karşıyaka'dan orta saha oyuncusu Cihan Yılmaz'ı renklerine bağlayan kırmızı-beyazlı takımda Başkan Abdullah Abat, transferi bitirmediklerine ve Teknik Direktör Serhat Güller'in istekleri doğrultusunda 2 veya 3 transfer daha yapacaklarını ifade etti. Abat,

"Hazırlık maçlarında alınan sonuçlar iyi olmasa da, en azından eksiklerimizi gördüğümüz bir karşılaşma oldu. Orta alanda eksikliğimiz net olarak görüldü. Bu mevkiye iki isim kesinlikle almayı düşünüyoruz. Onun dışında forvete de bir oyuncu daha alabiliriz. Bu transferleri bu hafta noktalamak istiyoruz" dedi.

Hazırlık maçlarının sonuçlarının lige yansımayacağını söyleyen Abat "Lige hazır girmek istiyoruz. Ama bu maçlarda alınan sonuçları fazla dikkate almıyorum. Lig başlayınca herkes istediği arzuladığı Boluspor'u sahada görecektir" diye konuştu. - BOLU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Cihan Yılmaz Karşıyaka Boluspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title