Haberler

Bolu Valisi Akpınar, Belediye Başkanı Yılmaz'ı Ziyaret Etti

Bolu Valisi Halil İbrahim Akpınar, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'a Makamında Nezaket Ziyaretinde Bulundu.

Bolu Valisi Halil İbrahim Akpınar, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'a makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Bolu Valisi Halil İbrahim Akpınar ziyarette yaptığı konuşmada, "İadei ziyarette bulunuyorum. Bolu'ya gelişimin 3. haftası oldu. Belediye Başkanımız yurt dışında olduğundan ziyaret edememiştim. Güzel Bolumuza, belediyeyle birlikte güzel katkılarımız olacakr. Gerek alt yapı yatırımları, gerek halkın istek ve ihtiyaçlarının sağlanması, vatandaş memnuniyetinin artırılmasında bizim de katkımız olur. Bu konuda belediyeyle yakın işbirliği içerisinde çalışarak, güzel ilişkilerle gurur ve mutluluğunu yaşarız. Bolu'da her şey çok güzel. Biz Bolu'da güzelliğe güzellik katmak için çaba göstereceğiz" dedi.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ise, "Sayın Valimiz ziyaretinden dolayı şeref verdi. Genç, dinamik bir Valimiz olmasından dolayı memnunuz. Söylediklerine içten katılıyoruz. Bolu için iz bırakmak zorundayız. Valimizin desteğine her zaman ihtiyacımız var. Bizler her zaman yanında olacağız" diye konuştu.

(BV-AK) 13.06.2008 17:51 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title