Haberler

Genç kızı taciz eden şüpheliden bir garip savunma: Nefsime yenik düştüm

Güncelleme:

Bolu'da yolda tek başına yürüyen genç kızı taciz eden zanlı, ekiplerin kamera kayıtlarını incelemesi sonrası yakalandı. Emniyetteki ifadesinde suçunu itiraf eden şüpheli "Nefsime yenik düştüm" diyerek kendini savundu.

Bolu'da yolda tek başına yürüyen genç kızı taciz ettikten sonra kaçan şüpheli, polis ekiplerinin 40'tan fazla güvenlik kamerasını incelemesi sonucu yakalanarak adliyeye sevk edildi. Şüphelinin suçunu itiraf ederek, "Nefsime yenik düştüm" dediği öğrenildi.

Olay, geçtiğimiz hafta Karaçayır Mahallesi Gülez Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde sokak üzerinde tek başına yürüyen C.H. isimli genç kız, arkasından gelen Gökhan A. (31) tarafından taciz edildi. Şahıs, genç kızı taciz ettikten sonra hızla olay yerinden kaçarak uzaklaştı. C.H.'nin ihbarı üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri şüpheli şahsı yakalamak için çalışma başlattı. Bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye alan ekipler, 10 gün boyunca 40'tan fazla kamera kaydını izleyerek şüpheliye ulaşmaya çalıştı. Kamera kayıtlarından şüphelinin eşkaline uyan kişiler üzerinde de çalışma yapan ekipler, kimliğini tespit ettikleri Gökhan A.'nın yaşadığı eve operasyon düzenleyerek şahsı gözaltına aldı.

Genç kızı taciz eden şüpheliden bir garip savunma: Nefsime yenik düştüm

ÖZRÜ KABAHATİNDEN BÜYÜK

İfadesi alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen Gökhan A.'nın suçunu itiraf ederek, "C.H.'nin önümde yürüdüğünü gördüm. Bir anda nefsime yenik düştüm" dediği öğrenildi.

BABASI DA BASIN MENSUPLARINI ENGELLEDİ

Genç kızı taciz eden şüpheli işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheli adliyeye girişte yüzünü kapatırken babası da görüntü almaya çalışan gazetecilere saldırmaya kalktı. Gazetecilerin görüntü almasını engellemeye çalışan şüphelinin babasının "Oğlum evli bir kişi. Ne yapmış. Niye çekiyorsunuz?" şeklindeki sözleri dikkat çekti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Genç Bolu Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (34)

ADALET:

Kesin kiz cok tahrik edici acik kiyafetler giymistir.Adamda dayanamadi taciz etti.Ben bile bu yuzden yola cikmiyorum..Bayanlarda hic edep kalmamis.Simdiki erkekler peygamber gibi eger bu ulkede adalet varsa edepsiz bayanlari kirbaclansin yada hapse atilsin

27
36
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Sen sapikmisin? Bu nasil bir sebep? Avrupada ve diger ulkelerdede cok acik giyiniyorlar. Beni neden etkilemiyor? Giyimle hic bir alakasi yok! Hersey gorguyle edeple olur. Senin dusuncen resmen sapiklik, ve kendine degil ama digerine sucu atmak.

yanıt15
yanıt5
Dadaş:

Olmaz öyle kardeş sen nefsine sahip çıkamıyorsan acısını başkasından çıkaramazsın, Eğer nefsine hükmün yoksa kadın kapalı olsa ne yazar sana bir sebep bulur nefsini akıtırsın, Bu ülkede damacanaya cansız mankene tecavüz edenler var . Sen hala suçu kadına atıyorsun.

yanıt21
yanıt3
nisa:

kadının tesettürü üzerindedir. erkeğin ise gözlerinde. kendi tesettürüne sahip cıkamayan erkeğin suçu kadına atması karakter zayıflığının göstergesidir. . mahşerde her koyun kendi bacağından asılacak. herkes kendinden sorumludur.

yanıt4
yanıt0
yargıç:

kim neye inanır inanmaz rengi ırkı dini umrum da edepli edepsizde yargılamam haddime değilde ya bazı kızlar var gerçekten çıplak dolaşsalar daha iyi bende görüyorum . erkeğim sonuçta ateş barut misali he gidip taciz etmiyorum ama insanın aklına cinsellik geliyor. o yüzden demem o ki kızlar birazcık daha dikkatli olursa sevinirim :)

10
11
yanıtYanıtla
Zihniyet:

O senin pis zihniyetinden kaynaklaniyor. Avrupada yasiyorum herkes acik giyiniyor kimsede donup bakmiyor cunku dogal kasilaniyor bir sure sonra. Bir tane bacak gorunce ustune atlayan abazanlardan olmayin bir zahmet

yanıt3
yanıt1
ES ES:

FİFA Avrupa Şampiyonası ve Dünya Kupası''nı neden bize vermediğini soranlara bu yorumu göstermek gerekiyor. Zihniyetleri hala eski çağlardan kalma kişilerle aynı havayı soluyoruz, buna neyi ne şekilde açıklayacaksın şimdi birde yargıç koymuş ismini :)))

yanıt0
yanıt1
Ne alaka:

Zihniyet sana gore avrupada o kadar normal karsilanmasina ragmen! tecavuz oranlarina bi bak bakalim. Rapor edilmis tecavuz oranlari. Zina bu kadar yaygin ve rahat yapilan yerlerde hem de. Amerika kadin jimnastik takimi doktoru, nobel jurisindeki bilim insani vs inanilmaz sayida ornegi var ve siradan halki soylemiyorum bak su an. Oyle cok daha fazla.

yanıt0
yanıt0
Gri Saçlı Adam:

Babasının görüntüsü alsalardı. Bunu yetiştiren bu diye. . .

21
0
yanıtYanıtla
No name:

Suç kişiseldir.Babasının suçu ne.Kim ister sapık evlat sahibi olmayı.

yanıt3
yanıt1
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title