Haberler

Boğulan kardeşinin cansız bedenine sarılan ağabeyin feryadı yürekleri dağladı

Güncelleme:

Adana'da pikniğe gittiği arkadaşlarıyla serinlemek için girdiği Seyhan Baraj Gölünde boğulan Alperen Karataş'ın ağabeyi, "Ben şimdi sensiz ne yapacağım, sana gitme dedim. Senin kalbini kırıp buraya gönderdim" diyerek kardeşinin cansız bedenine sarılıp ağladı.

Adana'da pikniğe gittiği arkadaşlarıyla serinlemek için girdiği Seyhan Baraj Gölünde boğulan Alperen Karataş'ın (19) ağabeyi Hüseyin, "Ben şimdi sensiz ne yapacağım, sana gitme dedim. Senin kalbini kırıp buraya gönderdim" diyerek kardeşinin cesedine sarılıp ağladı.

AYAĞINA KRAMP GİRİNCE GÖZDEN KAYBOLDU

Olay, Çukurova ilçesi Dörtler Mahallesi'nde meydana geldi. Arkadaşlarıyla birlikte piknik yapmak için, göl kenarına gelen Alperen Karataş, serinlemek için Seyhan Baraj Gölü'ne girdi. Bir süre yüzen Karataş ayağına kramp girince suda çırpındıktan sonra gözden kayboldu.

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Karataş'ı kurtaramayan arkadaşları, kıyıya çıkarak polisi aradı. Bölgeye gelen dalgıç polisler, yaklaşık yarım saatlik aramanın ardından Karataş'ın cansız bedenine ulaştı. Bir süre sonra olayı duyan Alperen'nin ağabeyleri Mehmet ve Hüseyin Karataş kardeşlerinin cesedini görünce sinir krizi geçirdi.

"AKLIMIZA GELEN BAŞIMIZA GELDİ"

Hüseyin Karataş, Alperen'in cansız bedenine sarılarak, "Ben şimdi sensiz ne yapacağım, sana gitme dedim. Senin kalbini kırıp buraya gönderdim" diyerek kardeşinin ağladı. Aklıma gelen başımıza geldi" dedi.

Mehmet Karataş ise, "Kardeşim ben sensiz yapamam" diyerek gözyaşı döktü. Karataş'ın cesedi otopsi işlemleri için Adana Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Karataş Seyhan Haberler

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500

Yorumlar (52)

Modacı:

Ağlayan adamın üstündeki tshirt bende de var. Geçen Sezondan.

1
99
yanıtYanıtla
Sarraf Hazer:

Beş kuruş edecek adam değilsin yorumuna bakılırsa sen giy o tshırt ü belki üç beş para edersın o zaman

yanıt9
yanıt0
hsengul:

yuhh diyorum bir insanın acısı üzerine yaptığınız yorum nasıl bir insansınız siz ya

yanıt7
yanıt0
HADİ YA:

adamın acısını değil de tşhırtünü mü gördün mal

yanıt15
yanıt0
mehmet:

Allah cezanı versin senin tişörtünün de Allah cezasını versin

yanıt7
yanıt0
Mehmet Fatih:

Senin gibi insanlar her sezon var malesef

yanıt11
yanıt0
ilahi adalet:

dikkat et aynı olay seninde başına gelmesin zaten tişörtünde aynıy

yanıt10
yanıt0
Lan İsmail:

Saygısız terbiyesiz modacı denilen şahıs. Sen başkalarının acılarıyla dalga mı geçiyorsun. Allah seni bildiği gibi yapsın.

yanıt9
yanıt0
ÜZGÜNÜM:

Çokk canım acıdı gözyaşımı tutamadım Rabbim ailesine sabır versin Mekanı cennet olsun ::(((

46
2
yanıtYanıtla
H:

Allah rahmet eylesin

35
1
yanıtYanıtla
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title