Haberler

Bodrum - Takla Atan Otomobildeki 3 Kişi Yaralandı

Takla atan otomobildeki 3 kişi yaralandı MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirdiği otomobilin kontrolden çıkarak takla attığı kazada üç kişi hafif yaralandı.

Takla atan otomobildeki 3 kişi yaralandı

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirdiği otomobilin kontrolden çıkarak takla attığı kazada üç kişi hafif yaralandı.

Kaza, bu sabah, Kaynar Mevkii'nde meydana geldi. Bodrum'dan Milas yönüne giden ve içinde üç kişinin bulunduğu, 36 yaşındaki İsmail Öztürk'ün yönetimindeki 48 UD 134 plakalı otomobil, kontrolden çıktı. Takla atan otomobil, bir süre sonra yol ortasında durdu. Kazada sürücü Öztürk ile 29 yaşındaki Fatma Nur Kumru ve 22 yaşındaki Arzu Kumru yaralandı. Kazayı görenler, sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine kaza yerine gelen acil yardım ekipleri, Fatma Nur Kumru, ve kardeşi Arzu Kumru'yu ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Kumru kardeşlerin hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Hafif sıyrıklarla kazayı atlatan sürücü Öztürk'e ise kaza yerindeki ambulansta müdahale edildi.

Sürücü Öztürk, "Nasıl oldu bilmiyorum. Birden sağ taraftan yoldan çıktım. Tekrar yola dönmek için direksiyonu kırdığımda takla atarak durabildim. Ben de kazayı ufak sıyrıklarla atlattım, arkadaşlarımızda da önemli bir şey yok" dedi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İsmail Öztürk Kaynar Milas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title