Haberler

Bodrum-Kuşadası Etabı Modolo'nun

Cumhurbaşkanlığı 48'inci Türkiye Bisiklet Turu'nun 179 kilometrelik Bodrum-Kuşadası etabını 4.34.00'lık derecesiyle Colnago takımından Sasha Modolo kazanırken 2 ayrı kaza medana geldi.

Cumhurbaşkanlığı 48'inci Türkiye Bisiklet Turu'nun 179 kilometrelik Bodrum- Kuşadası etabını 4.34.00'lık derecesiyle Colnago takımından Sasha Modolo kazanırken 2 ayrı kaza medana geldi.

GreenEdge takımından Harley Matthew Goss ikinci olurken, Rabobank'tan Mark Rensaw üçüncü sırayı aldı. Turkuaz Mayonun sahibi Konya Torku Şekersporlu İvalio Gabrovski genel ferdi klasmandaki birinciliğini korumayı başardı.

Saat 12.15'de Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile Kaymakam Mehmet Godekmerdan'ın verdiği startla 178 bisikletçi ilk kilometreleri toplu halde geçilirken Torba Kavşağı'nda Astana takımından Assan Bazaev ile Leonardi Giordani'nin bisikletleri pedal pedala sürttü. İki sporcu ciddi biçimde yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Grup içinde yer alan Astana'dan Andry Zeıts, Accent Jobs Takımından Andy Cappelle, aynı takımdan Jurgen Van Hoolen ve Colnago'dan dünkü etabın birincisi Dı Corrado tedavileri yapılır yapılmaz yarışa devam etti.

53. kilometre geçilirken tırmanış primi gerçekleşti. İlk dört şu isimlerden oluştu: Colombia'dan Duarte Arevalo, Omega Pharma'dan Marco Bandıera Unıdethealtcare'den Phılıp Deıgnan ve Bretagne-Schuller'den Romain Hardy. Tırmanış primleri sona erdiğinden Omega Pharma'dan Marco Bandıera kırmızı mayonun da sahibi oldu.

Finişe 68 kilometre kala bu kez ana grubun arkasında yer alan Lotto Belisol takımından Adam Hansen'de düştü. Bisikletçinin tedavisini ayakta yapıldı. 99. kilometre geride kalırken Türkiye Güzellikleri Primi'ni kazananlar tırmanış primlerinin sahipleriydi. Katusha'dan Belkov, Omega Pharma'dan Golas ve Unıdethealtcare'den Deıgnan 5-3 ve 1 puanı paylaştı. Söke geride kalırken etabın son sprint primlerini alanlarda belli oldu. Katusha'dan Maxım Belkov, Omega Parma'dan Michal Golas ve Unıdethealtcare'dan Phılıp Deignan 5-3-1 şeklinde oluşan puanları paylaştı.

Finişe 20 kilometre kala rüzgarında etkisiyle temponun düşmesi grupları birleşme noktasına kadar getirdi. Finişe 5 kilometre kala Omega Pharma'dan Mıchal Golas ile Argos Shimano'dan Thierry Hupond önde giderken, son 3 kilometrede ana gruptan kopan Colnago takımından Enrıco Battaglin önce ikili grubu yakaladı, sonra da geçip finişe doğru pedal basmaya başladı. Zorlu yarışın sonunda Colnago takımından Modolo birinci olurken, GreenEdge takımından Harley Matthew Goss ikinci, Rabobank'tan Mark Rensaw üçüncü sırayı aldı.

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'na yarın 124 kilometrelik Kuşadası-İzmir etabı ile devam edilecek. Kafileler finiş sonrası uçakla İstanbul'a geçecek, tur pazar günü koşulacak 121 kilometrelik İstanbul-İstanbul etabı ile son bulacak.

FOTOĞRAF - Aydın / Kuşadası

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Kuşadası Rabobank Türkiye Bodrum Spor Haberler

Bakmadan Geçme

BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title