Haberler

Bodrum - Aynı Yerdeki 2 Kazada 5 Kişi Yaralandı

Aynı yerdeki 2 kazada 5 kişi yaralandıMUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde hız nedeniyle virajda takla atan otomobilin kadın sürücüsü kazada yaralandı.

Aynı yerdeki 2 kazada 5 kişi yaralandı

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde hız nedeniyle virajda takla atan otomobilin kadın sürücüsü kazada yaralandı. İlk sürücüye müdahale edilirken aynı yerdeki ikinci kazada iki otomobil çarpışınca bu kez 4 kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılar, tedaviye alındı.

İlk kaza, bugün öğle saatlerinde, Bodrum- Milas Karayolu'nun 8'inci kilometresinde meydana geldi. Bir danışmanlık şirketinin genel müdürü 34 yaşındaki Sevdiye Karanfil'in kullandığı 48 KM 098 plakalı otomobil, iddiaya göre, hız yüzünden virajda savruldu. Takla atan otomobil, yol kenarına yuvarlandı. Yoldan geçen vatandaşların yardımıyla otomobilinden çıkarılan Karanfil'e aşırı sıcak nedeniyle vatandaşlar hasır şapka ile gölge sağladı. Kaza polis ve sağlık ekiplerine bildirildi. Vatandaşlar ayrıca, yoldan geçen sürücüleri yavaşlatıp uyardı. Bu sırada sağlık ekipleri geldi, müdahaleye başladı. O anlarda Bodrum yönünden Marmaris yönüne giden ve uyarıyla yavaşlayan Sinan Çatak'ın kullandığı 34 NH 7445 plakalı otomobile, peşinden gelen ve Bodrum tatilinden dönen Yusuf Çoban (43), yönetimindeki 34 KA 3718 plakalı otomobille arkadan çarptı. Kontrolden çıkan Yusuf Çoban yönetimindeki otomobil de yoldan çıkıp, durdu. İkinci kazada sürücü Çoban'ın eşi Ümmü Çoban (42), kızı Emine Çoban (28) ve torunları Sahra (4) ile Hazal (2) hafif yaralandı. Her iki sürücüyle birlikte Sinan Çatak'ın yanında bulunan eşi Sibel Çatak ise kazayı küçük sıyrıklarla atlattı. Kazada ağır yaralanan Sevdiye Karanfil ile hafif yaralanan diğer 4 kişi ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, kazadan sonra soruşturma başlattı.

NASIL OLDUĞUNU ANLAMADILAR

İkinci kazaya karışan sürücüler, yan yana gelince Biz nasıl yaptık bu kazayı diye birbirlerine sordu. Kazaya karışan sürücülerden Sinan Çatak, Ben vatandaşların el kol hareketlerini görünce kaza olduğunu anladım ve yavaşladım. Tam kazanın hizasına geldiğimde arkamdan gelen araç bana aniden çarptı ve dengemi bozdu. Kaza üstüne kaza oldu yani, nasıl olduğunu anlamadım dedi. Diğer sürücü Çoban ise Kaza nedeniyle olay yerinde gerekli işaretleme ve uyarılar yapılmadı. Virajdan çıkınca birden kalabalığı gördüm frene bastım ancak geç kaldığımı anladım dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Emine Çoban Milas Çatak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title