Haberler

Blasphemous bir milyondan fazla kişi tarafından oynandı! Blasphemous sistem gereksinimleri 2021

Güncelleme:

Zorlu aksiyon platform oyunlarından olan Blasphemous bir miyon oyuncuyu sayısını aştığını duyurdu. Eylül 2019 tarihinde yayınlanan video oyunu bu başarısının şerefine ekip üyelerine bir milyon plaketi yolladı.

Blasphemous en son 18 Şubat'ta Strife and Ruin güncellemesini yayınlayarak oyuna Bloodstained: Ritual of the Night etkinliğini, 8-bit görsellik modunu ve Boss Rush modunu ekledi.

Blasphemous' oyuncular PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam) üzerinden ulaşabilir. PC'de ise oyun Prime Gaming ile 1 Nisan'a kadar ücretsiz olarak satışa sunuluyor.

Blasphemous bir milyondan fazla kişi tarafından oynandı! Blasphemous sistem gereksinimleri 2021

BLASPHEMOUS HAKKINDA

Cvstodia toprakları ve tüm sakinleri kötü bir lanete kapıldı; bu lanetin adı Mucize.

"Sessiz Keder" katliamının tek kurtulanı olan Tövbekar olarak oyna. Sonsuz bir ölüm ve yeniden doğuş döngüsüne hapsolmuş olarak, dünyayı bu korkunç kaderden kurtarmak ve ızdırabının kaynağına ulaşmak sana bağlı.

Çarpıtılmış dinin bu kabus gibi dünyasını keşfet ve saklı olan bir sürü sırrı ortaya çıkar. Seni lime lime doğramaya hazır iğrenç canavar sürülerini ve dev elebaşlarını öldürmek için yıkıcı kombolar ve ölümcül infaz hamlelerini kullan. Ebedi lanetinden kurtulma görevinde sana yardım etmeleri için cennetin gücünü çağıran eserler, tespihler ve duaları bulup kullan.

BLASPHEMOUS SİSTEM GEREKSİNİMLERİ 2021

Minimum Sistem Gereksinimleri

· İşletim Sistemi: Windows 7 64-bit.

· İşlemci: Intel Core2 Duo E8400 or AMD Phenom II x2 550.

· Bellek: 4 GB RAM.

· Ekran Kartı: GeForce GTX 260 or Radeon HD 4850.

· Depolama: 4 GB kullanılabilir alan.

Kaynak: Haberler.com / Gamegar

Eylül Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek? Bahar CANLI izle! SHOW TV Bahar 8.bölüm CANLI izleme linki! Paris Hilton, Taylor Swift geleceği için VIP alandan mı çıkarıldı? Paris Hilton neden VIP alandan çıkarıldı? Her derde deva! Cevizi suya koyun ve için; Etkisine inanamayacaksınız... ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title