Haberler

    Birden Durdu, 'Pis Türkler' Diyerek Tokat Atmaya Başladı'

    11 Haziran Pazartesi günü Gelsenkirchen'de otomobilini park edeceği sırada ırkçı saldırıya uğrayan ve dört gün hastanede tedavi gören üç çocuk annesi Ayşe Binek, doktorlardan izin alarak arife günü evine geldi. Binek'in tedavisinin devam edip etmeyeceğine doktorlar karar verecek. Yaşadığı saldırının üstünden günler geçmesine rağmen, o anları korku dolu gözlerle anlatan 43 yaşındaki Binek, şöyle konuştu:

    'POLİSLER UMURSAMADI'

    "Adam arabamın penceresinden içeri tokat sallamaya başladığında, hemen çocuklarım aklıma geldi. 'Çocuklarımı da bulup zarar verirler' diye düşündüm. Hastaneye götürüldüğümde de doktorlara, 'Çocuklarıma dokunulmasın, onlar için endişeliyim' demişim. Bunları eve gelirken doktorlar anlattı. Belediye binasında bir toplantıya katılmak için otomobilimle gitmiştim. Park yerinde bir adam bisikletiyle arabanın önünden geçiyordu, ben de geçmesini bekliyordum. Birden durdu, 'Pis Türkler' diyerek arabaya geldi ve açık pencereden bana tokat atmaya başladı. Oradan geçen bir kadın olayı görüp 'Ne yapıyorsun' diye seslendi, ama adam dinlemedi. Sonra Akif Candemir görüp geldi, 'Bırak kadını' deyince, adam ona da aynı şekilde saldırdı. Bir süre yerde boğuştular. Sonra olay yerine gelen polisler, bana umursamaz tavırla davrandı, adamın bana küfürlerini duyan ve tartaklamasını gören kadının şahit olmak istemesini duymazlıktan gelmesi de beni ayrıca üzdü."

    'CEZASINI BULSUN'

    "Hastanede kaldığım süre boyunca, ne zaman gözlerimi kapasam, adamın yumruklu saldırısı gözümün önüne geliyordu. Saldırı beni ruhen ve bedenen çok yıprattı. Boynuma, omuzlarıma ve karın bölgesine aldığım darbelerden dolayı tedavi dört gün tedavi gördüm. Sonradan adını öğrendiğim Akif Candemir olmasaydı, belki de adam bana daha fazla zarar verecekti. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Ayrıca olay sırasında orada bulunan kadına da desteğinden dolayı teşekkür ediyorum. Eşimle beraber avukata başvurduk. Hukuki yoldan hakkımızı arayacağız. Bize bayram üstü bu kabusu yaşatan adam hukuken cezasını bulsun istiyoruz"

    'KAÇ GÜNDÜR UYUYAMIYORUZ'

    Eşinin başına gelenlerle ilgili konuşan Mehmet Binek ise şunları söyledi: "Olayla ilgili telefon geldiğinde şok olmuştum. Hiçbir suçu yokken şehir ortasında kadına el uzatıyorlar. Kadına el uzatılmasını asla kabul edemiyorum, bu benim çok zoruma gidiyor. Olaydan beri kaç gündür uyku uyuyamıyoruz, bayram üzeri huzurumuz kalmadı, perişan olduk. Ama bütün Almanlara aynı gözle bakamayız. Çocukların okulunda ve çevremizdeki Alman komşular da olaya tepki gösteriyor."

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Gelsenkirchen Politika Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title