Haberler

'Bir Zamanlar Osmanlı'ya Denizli Desteği

TRT'de yayınlanmaya başlayan ve ilk bölümüyle ilgi çeken 'Bir Zamanlar Osmanlı-Kıyam' dizisine Denizli'de faaliyet gösteren Tan Tekstil, 'kumaş sponsoru' olurken, Denizlispor At Çiftliği'nin işletmecisi Tamer Tekin de çiftlikteki 15 atıyla...

TRT'de yayınlanmaya başlayan ve ilk bölümüyle ilgi çeken 'Bir Zamanlar Osmanlı-Kıyam' dizisine Denizli'de faaliyet gösteren Tan Tekstil, 'kumaş sponsoru' olurken, Denizlispor At Çiftliği'nin işletmecisi Tamer Tekin de çiftlikteki 15 atıyla dizinin at çiftliğini kurdu. Tekin, dizide oynatılan atların bakımını ve oyuncuların at eğitimini de üstlendi.

Türkiye'nin en büyük bütçeli televizyon dizisi olarak gösterilen ve TRT'de ilk bölümü yayınlanan 'Bir Zamanlar Osmanlı-Kıyam' dizisine, ünlü isim ve dizilere kostüm gönderen Denizli'de önemli katkı verdi. Yönetmenliğini Altan Dönmez'in üstlendiği ve oyuncu kadrosunda Türkan Şoray, Cemal Hünal, Aslı Tandoğan, Tolga Karel, Kerem Atabeyoğlu, Fırat Tanış, Öykü Çelik, Hazım Körmükçü, Orhan Kalkan gibi isimlerin yer aldığı dev yapım için İzmit'te 300 dönüme kurulan platoda at çiftliği Denizlili Tamer Tekin tarafından kuruldu.

Denizli Şirinköy'de 'Denizlispor At Çiftiği'ni işleten Tamer Tekin, yaz aylarında yapımcı Burhan Özkan'ın asistanının telefonuyla dizinin at çiftliğini kurma teklifi aldığını ve teklifi kabul ettiğini söyledi. İzmit Seka Park'taki platonun at çiftliğini kurduğunu, Denizli'deki 15 saf kan İngiliz ve Arap atlarını İzmit'e götürdüğünü belirten Tamer Tekin, "1 Ağustos'tan bu yana bu büyük projenin içindeyim. Denizli'deki atlarımızı İzmit'e götürdük. Atların bakımını ve dizide rol alan oyuncuların at eğitimini veriyorum. Yoğun bir süreç yaşıyoruz. Atlar o dizinin birer parçası. O yüzden oldukça yoğun çalışıyoruz" dedi.

Dizide oyuncuların giydiği kostümlerin kumaşlarını da Denizlili işadamı İbrahim Tan gönderiyor. Tan Tekstil'in Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tan, diziye kumaş sponsoru olduklarını belirterek, şöyle konuştu:

"İzmit'te yakın bir dostumuz var. Onun ricasını kıramadım. Geçmişimizi, Osmanlı dönemini anlatan bir proje olması nedeniyle gerçekten milli duygularım okşandı. Bu çalışmaya katkı koymak istedim. Dizi ekibinin istediği kumaşları Denizli'deki fabrikamızda üretip gönderiyoruz."

ONB(İÖ/İD) - Denizli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Denizlispor İbrahim Tan Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kuaförler pazar günü açık mı? Kuaförler pazar günü çalışıyor mu 2024? Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title