Haberler

Bir garip olay! Seyir halindeki aracın dikiz aynasına çarpan alkollü vatandaş öldü, sürücü tutuklandı

Güncelleme:

Adana'da 320 promil alkollü olan bir kişi, caddeden geçen otomobilin dikiz aynasına çarpınca hayatını kaybetti. Tabelaya çarptığını düşünüp yoluna devam eden kadın sürücü ise kısa sürede yakalanıp tutuklandı.

14 Mart'ta merkez ilçe Seyhan'a bağlı Ziyapaşa Mahallesi'nde iddiaya göre alkollü olan Mustafa Demir (49) Kasım Gülek Caddesi'nde refüjde beklerken, alkolün de etkisiyle bir anda dengesini kaybetti.

SEYİR HALİNDEKİ ARACIN AYNASINA ÇARPIP HAYATINI KAYBETTİ

Demir o esnada Pınar Ağır (25) yönetimindeki caddeden geçen aracın sol dikiz aynasına çarparak ağır yaralandı. Demir, refüje savrulup kanlar içinde yerde kaldı; Ağır da kazayı fark etmeyip yoluna devam etti. Mustafa Demir, olay yerine çağrılan ambulansla Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Durumu ağır olan Demir, kurtarılamadı. Demir'in hayatını kaybetmesinin ardından Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle sürücüyü bulmak için ortak çalışma başlattı.

GERÇEK, KAMERA KAYITLARINDA ORTAYA ÇIKTI

Çalışma sırasında polis, olay yerinde beyaz renkteki kırık bir dikiz aynası parçası buldu. Polis bölgedeki güvenlik kameralarını incelediğinde kaza anını gösteren kamera bulamasa da kazadan hemen sonra beyaz renkli bir otomobilin geçtiğini fark edip plakasını belirledi. Polis plakadan yola çıktığında sürücünün Pınar Ağır isimli bir kadın olduğunu belirledi. Tıbbi araç satışı yapan Ağır'ı polis evinde gözaltına aldı.

BİRİNİ ÖLDÜRDÜĞÜNÜ POLİSTEN ÖĞRENDİ

Emniyete getirilerek sorguya alınan Ağır'ın, ifadesinde "Aracımla yasal hız sınırında caddede seyir halindeydim. Aracın sol kısmından 'pat' diye bir ses geldi. Sol tarafıma baktığımda bir şey göremedim. Ancak dikiz aynamın yerinde olmadığını fark ettim. Bunun üzerine yol kenarındaki yön levhası ya da tabelaya çarptığımı düşündüm ve durmayıp yola devam ettim. Bir canlıya çarptığımı düşünmedim. Böyle bir şey olsaydı kesinlikle durup, yardım ederdim" dediği öğrenildi.

TUTUKLANDI

Ayrıca Ağır'ın, "Bir insana çarptığımı, sabah polis evime geldiğinde öğrendim. Eğer olay anında bunu fark etmiş olsaydım, mutlaka durup yardım ederdim" dediği bilgisine ulaşıldı. Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Ağır, tutuklandı.

ÖLEN ADAM 320 PROMİL ALKOLLÜ ÇIKTI

Burada Adana Adli Tıp Kurumu'nda otopsi yapılan Mustafa Demir'in, alınan kan örneğinde 320 promil alkollü çıktığı öğrenildi. Öte yandan, kazaya tanıklık eden ve bölgede bir tekel büfesi işleten 34 yaşındaki Ali Elçin, "Şahsı tanıyoruz sürekli alkol alan biri. Refüjde beklerken dengesini kaybedip yola düştü. Bu sırada da geçen otomobilin dikiz aynası çarptı. Tekrar refüje düştü. Sürücü bir insana çarptığını fark etmeyip yoluna devam etti. Biz de vatandaşa yardım edip ambulans çağırdık. Hastaneye kaldırıldı ancak ölmüş" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (32)

MURAT:

Kıza acıdım, hayatı bitti, duyarlı bir kıza benziyor , böyle olmasını kim ister ki o istesin , yazık oldu

42
9
yanıtYanıtla
TAKSİRLİ SUÇ:

fazla yatmaz

yanıt6
yanıt1
ben:

Alkol öldürür diye boşa demiyorlar.

28
6
yanıtYanıtla
coni:

alkollu adam olduren ruzgar cetin serbest kalir ama bu kadin tutuklanir , bura boyle bir ulke iste

26
4
yanıtYanıtla
sürücünün suçu yok:

Her kim olursa olsun arabanın önüne atlarsan ölürsün sürücü ne yapsın

27
2
yanıtYanıtla
Serhan:

Bayanların 100 80 ayak üstü bin yalan söyler görmemesi imkansiz sırf bayan diye serbest bırakırlar şimdi adalet sistemimiz bayanlar konusunda çok nazikler erkeklere gelince asın gitsinciler

10
17
yanıtYanıtla
misafir:

nasıl fark etmedin. kocaman adamı yaklaşırken görmüşsündür, aynadan bakınca yere düşerken görmedin mi. belki kız da alkollüydü, o an yakalanmadığı için bilinmiyor

7
14
yanıtYanıtla
KENAN KOMUTAN:

abicim dikkatli okusana ayna kırılmış adamın nereden görsün.

yanıt3
yanıt1
PEHH:

KIZ SOL AYNASIYLA ÇARMIŞ YANİ BAKSADA AYNA OLMADIĞI İÇİN ÇARPTIĞI ADAMI GÖREMEZ :) ADAM SUÇLU KIZ YARGILANMADAN ÇIKAR BU KADAR BASİT. . .

yanıt0
yanıt0
Fak9:

Kızın tabelaya çarptım diyip gitmesi daha komik. İnsan bi inip bakar neye carptim veya aracıma bir sey oldu mu diye. Hakikatten Allah a emanet yaşıyoruz bugün ölmediysek mucize gerçekten

15
5
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title