Haberler

Bir depo benzine ödediği ücrete isyan eden Gökhan Özoğuz'a Şahan Gökbakar'dan destek gecikmedi

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Gökhan Özoğuz, akaryakıt zamlarından sonra aracının deposunu 915 liraya doldurunca isyan bayrağını açtı. Bu tepkiye ünlü komedyen Şahan Gökbakar'dan dikkat çeken bir destek geldi. Hülya Avşar'a da gönderme yapan Şahan, "Ne yapalım artık, bizim çocukların akülü arabasına bineceğiz artık. Yapacak bir şey yok Gökhan. İki de simit aldık mı yanımıza tamamdır" dedi.

Athena Grubu'nun solisti Gökhan Özoğuz, şimdilerde TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde Dara rolünü canlandırıyor. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettiren şarkıcı, bu sefer de akaryakıta gelen zamlara tepki gösterdi.

"BU MEMLEKETTE 1000 TL'YE DEPO YAKIT DOLUYOR"

Aracının deposunu dolduran şarkıcı, ödediği fiyatı görünce Twitter hesabından "Ben demin 915 TL'ye 1 depo motorin aldım. Bu memlekette artık 1000 TL'ye bir depo yakıt doluyor ve hala birileri çıkıp konuşabiliyor. Rezalet, rezalet, rezalet" dedi.

"AKÜLÜ ARABAYA BİNECEĞİZ ARTIK"

Gökhan Özoğuz'un bu paylaşımına yorum yapan ünlü komedyen Şahan Gökbakar, "Araba da ne içmiş kardeşim, maşallah. Ne yapalım artık, bizim çocukların akülü arabasına bineceğiz artık. Yapacak bir şey yok" dedi.

HÜLYA AVŞAR'A GÖNDERMEDE BULUNDU

Hülya Avşar'ın "Gerekirse simit yiyeceğiz" açıklamasına da gönderme yapan Gökbakar, "Gökhan. İki de simit aldık mı yanımıza tamamdır. Bir de şu elektro gitarı bırakın, o da çok çekiyor" ifadelerini kullandı.

Bir depo benzine ödediği ücrete isyan eden Gökhan Özoğuz'a Şahan Gökbakar'dan yanıt gecikmedi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şahan Gökbakar Gökhan Özoğuz Athena Zam Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (30)

Hamza Dönmez:

Dünya petrol fiatlarini bilmeyen zengin şımarıklar insanları kışkırtmaya çalışan kapitalizmin uşakları sizde ağlarsaniz artık yuh olsun size ...

100
113
yanıtYanıtla
Yaban mersini:

Adamın parası yok değil arkadaşlar. Sanatçı dediğin insanı aydınlatır. Burda şair diyor ki koyun olmayın ses çıkarın izlemeyin, bakın benim param olmasına rağmen sesim çıkıyor susmayın.

yanıt83
yanıt44
Metin Özel:

adam petrol fiyatına değil Türk lirasının ne kadar değer kaybettiğine dem vuruyor, lütfen gözünüzle okuyun

yanıt68
yanıt31
Yigit Berk:

İnsanda biraz hissiyat olur ne yazıkki ne oldum delisi olmuş bu şakşakçı kafalar memleket sevgisi nedir bilmezler anca fitne fucur

110
101
yanıtYanıtla
Hasan Şimşek:

Ozaman durmayın hemen sokağa çıkın ABD ve RUSYAYI çağırın gelsinler. Sizin amacınızın ne olduğunu gayet iyi biliyoruz sanatçı müsveddeleri.

97
108
yanıtYanıtla
Yaban mersini:

Sanat düşman bir milletiz yazık

yanıt41
yanıt30
Mehmet:

Ula bu memlekette havadan para kazanıpta en lüks yaşayan sizsiniz. En çokta siz gibi gereksizler miyavlıyor. Dünyanın her yerinde petrol yükseldi Benim jipimin de deposu Rusya’da TL karşılığı 2 bin TL ye doluyor ama ben ağlamıyorum. Siz benden yüz kat fazla kazanıyorsunuz.

81
109
yanıtYanıtla
Yaban mersini:

Rusyada yaşayıp Türkiyede ki para birimini niye hesaplıyorsun kamilspor

yanıt52
yanıt30
Behlul Y.:

Ülkede güzel işler olunca sesi çıkmayanlara bak sen

86
53
yanıtYanıtla
Halit Dursun:

he atena gökhan her firsatta hükümete karsi sözler et yine kim seni öne sürdü sen onu söyle ... diger sahisda cok komiklik yapmis ha ha ha.... kimden emirleriniz geldiyse yine piyasaya cikmaya basladiniz ... Ekrem imamoglunun yedirdigi paralar yetmedimi gökhan ??? böyle yaptiginiz icin ac gözlü oldugunuz icin sizin ne bir tv programinizi izlerim nede konser nede baska birsey .. siz ancak bu dilden anlarsiniz... tv de sizi ister reklam ister film ister dizide görünce hemen kanal degisdirenim ben.

72
65
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title