Haberler

Bir Demet Yasemin

Güncelleme:

''Kadın şiddetinden Almanya'da karakola sığınan ilk Türk erkeği benim.''

CINE5 ekranlarının sevilen programı Bir Demet Yasemin'e konuk olan başarılı oyuncu Orhan Kılıç, hayatıyla ilgili tüm ayrıntıları Yasemin Bozkurt'a anlattı.

Almanya'da başarılı bir tiyatro oyuncusu olarak başladığı kariyerini Türkiye'de sevilen birçok dizinin başrol oyuncusu olarak devam eden Orhan Kılıç, aslında Türkiye'ye bir kadının saplantılı aşkından kaçmak için gelmiş. O dönemlerde ilişki yaşadığı Alman sevgilisi, yakışıklı oyuncuyu kıskanıp tiyatro provalarını basmış, elinde bıçakla sokaklarda kovalamış. Almanya'da genelde Türk erkeklerinin Alman sevgililerini dövmesi ile ilgili haberler basında yer alırken, Orhan Kılıç kadın şiddeti yüzünden Almanya'da karakola sığınan ilk Türk erkeği olmuş. Alman sevgilisinin hastalıklı şiddetinin kötü sonuçlara neden olmasından korkan tiyatro yöneticisi, " Bu kadından kaçmak için Türkiye'ye değil Çin'e git" deyip yakışıklı oyuncuya izin vermiş. Orhan Kılıç da vatanında daha rahat olacağını düşünerek soluğu Türkiye'de almış.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yasemin Bozkurt Orhan Kılıç Türkiye Almanya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title