Haberler

Binnur Kaya ile Sıcak Bir İkili Olduk...

İlker Aksum, üniversiteden beri arkadaşı olan ve 'Mutlu Aile Defteri' isimli filmde aynı seti paylaştığı Binnur Kaya ile; Perran Kutman-Şevket Altuğ, Adile....

Nihat Durak'ın yönettiği, TIMS yapımcılığında vizyona giren 'Mutlu Aile Defteri' filminde Tuncel Kurtiz, Büşra Pekin, Öner Erkan, Goncagül Sunar, Bülent Emrah Parlak ve Binnur Kaya ile birlikte rol alan İlker Aksum ; Binnur Kaya ile çok iyi bir ikili olduklarını söyledi. 22 yıldır devam eden arkadaşlıkları boyunca altı kez aynı projede yer alan Kaya ve Aksum, seyirci tarafından da birbirlerine çok yakıştırılıyor. 'Çarli' ve 'Yabancı Damat' dizisinde karı-kocayı oynayan ikili; 'Karayılan' dizisinin yanı sıra 'Küçük Kıyamet' ve 'Vavien' filmlerinde de birlikte kamera karşısına geçti.

"DÜNYA TATLISI BİR HATUNDUR"

Binnur Kaya ile dostluklarının, üniversite eğitimi aldıkları Ankara'dan beri devam ettiğini söyleyen İlker Aksum, şöyle konuştu: "İstanbul'a geldikten sonra, diğer oyuncu arkadaşlarımızla birlikte bir süre aynı evde kaldık. İki yılda bir aynı projeye düşüyoruz.Birbirimize yakıştırılıyoruz, bence de gayet yakışıyoruz. Türk sinemasında da böyle ikililer vardır; Adile Naşit- Münir Özkul, Perran Kutman- Şevket Altuğ gibi... Biz de Binnur'la sıcak bir ikili olduk. Binnur dünya tatlısı bir hatundur."

KÖPEK ÇEKİŞTİRDİ, AYAĞINI KIRDI

'Mutlu Aile Defteri'nin İzmir'deki çekimleri sırasında düşüp ayağını kıran ve bu sebeple 1.5 ay setin durmasına neden olan İlker Aksum; senaryo gereği, Binnur Kaya'nın canlandırdığı 'Asuman' karakterini kovalarken kayıp düştüğünü açıkladı: "Oyunculukta sakatlık da var, hatta ölüm bile var. Riskli bir iş yapıyoruz. Cüneyt Abi'nin (Arkın) kırılmadık yeri mi kalmış? O sahnede elimde köpekle 'Asuman'ı kovalıyorum. Köpek beni çekiştirince kaydım, düştüm. Binnur'u kovalarken ayağımı kırdım ama onun bana şans getirdiğine inanıyorum."

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Perran Kutman Şevket Altuğ İlker Aksum Binnur Kaya Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title