Haberler

Bingöl'de Emniyet Müdürüne Yönelik Silahlı Saldırı

Güncelleme:

Ardahan Ülkü Ocakları Başkanı Ercan Ürker, Bingöl'de Emniyet Müdürü Atalay Ürker'e yönelik silahlı saldırıyı şiddetle kınadıklarını söyledi.

Ardahan Ülkü Ocakları Başkanı Ercan Ürker, Bingöl'de Emniyet Müdürü Atalay Ürker'e yönelik silahlı saldırıyı şiddetle kınadıklarını bildirdi.

Ürker, Emniyet Müdürü Ürker'in doğduğu Ardahan merkeze bağlı Gürçayır köyünde basın açıklaması yaptı.

Kendisinin de aynı köylü olduğunu ve Ürker ile akrabalık bağlarının bulunduğunu ifade eden Ürker, "Oradaki yaşanan olayları bahane edip ülkede karışıklık çıkaran eli kanlı terör örgütü yandaşları, her yerde sözde savundukları halkın iş yerlerine, evlerine saldırmışlardır. Ayın şey Bingöl'de de yaşanmıştır" dedi.

Ürker, şöyle konuştu:

"Öncelikle Atalay Ürker'in bir an önce sağlığına kavuşmasını istiyoruz. Şehit polislere de Allah'tan rahmet diliyorum. Hemşehrimiz, canımız, ciğerimiz ve gururumuz Ürker, yanındakilerle silahlı saldırıya uğramış, kendisi yaralanmıştır. Olaylarda hasar gören iş yerlerinde incelemede bulunurken saldırıya uğramışlardır. Bu olay açıkça belirtiyor ki ülkedeki karışıklık yapılan protestolar, ne Kobani için ne de ezilen halklar için. Bunların amacı açık ve nettir. Her fırsatta ülke topraklarını karıştırmaktır. Çevreye zarar vermektir. Sokakları yaşanabilirlikten uzak kılmaktır. Daha önce de dediğimiz gibi biz sağduyudan yanayız ama olaylar artık kabul almaz bir hal aldıysa, tepkimizi gerektiği şekilde ortaya koyarız. Bundan da kimsenin şüphesi olmasın. Bizler hala hükümetin olaylara müdahale etmesini bekliyoruz." - Ardahan

Kaynak: AA / Yerel

Gürçayır Ardahan Bingöl Yerel Haberler

title