Haberler

    BİM ve A101, Önümüzdeki Hafta Uygun Fiyatlı Akıllı Telefonlar Satacak

    A101 önümüzdeki hafta perşembe günü Samsung J6+ ile birlikte birkaç farklı teknoloji ürününü daha satışa sunarken, BİM de Xiaomi Red mi S2 akıllı telefonları satışa sunacak.

    Ülkemizdeki popüler indirim marketlerinden olan BİM ve A101, tüketicilere uygun fiyatlı teknoloji ürünleri sunmaya devam ediyor. Önümüzdeki hafta perşembe (4 Temmuz) gününden itibaren A101'de Samsung Curved TV ve Samsung J6+'ın yanında birkaç farklı teknoloji ürünü de müşterilere sunulacak. BİM'de ise 5 Temmuz tarihinden itibaren Xiaomi'nin Red mi S2 akıllı telefonu satışa çıkacak.

    Samsung Curved TV

    3840 x 2160 ekran çözünürlüğüne sahip olan Samsung'un bu kıvrımlı televizyonu 2018 yılında satışa sunuldu. Smart TV desteğiyle de öne çıkan bu televizyondaki diğer özellikler ise şöyle:

    2 adet USB girişi

    Ekran aynalama

    20 W ses çıkışı

    Wi-Fi

    3 adet HDMI girişi

    4K çözünürlük

    Samsung J6+

    2018 Ekim ayında satışa çıkan J6+, Samsung Experience 9.5 kullanıcı arayüzünü kullanıyor. HD+ bir ekrana ve full HD video kayıt özelliğine sahip olan cihazın diğer özellikleri şöyle:

    3 GB RAM

    32 GB dahili depolama

    Android Oreo 8.1 işletim sistemi

    13 MP + 5 MP çift arka kamera

    8 MP ön kamera

    3300 mAh batarya

    A101'de 4 Temmuz'dan itibaren geçerli olan diğer teknoloji ürünleri SanDisk 16 GB OTG USB bellek, Piranha Full HD araç yol kayıt kamerası, Piranha Transmitter, GoSmart araç şarjı.

    BİM marketlerinde 5 Temmuz tarihinden itibaren satışa çıkacak olan teknoloji ürünü ise son yılların popüler akıllı telefon üreticilerinden Xiaomi'nin Red mi S2 cihazı.

    Xiaomi Red mi S2

    Android 8.1 Oreo işletim sistemine sahip olan cihaz, MIUI 9.5 kullanıcı arayüzünü kullanıyor. Ekranı Corning Gorilla Glass 3 ile korunan cihazın diğer özellikleri de şöyle:

    Snapdragon 625 yonga seti

    3 GB RAM

    32 GB dahili depolama

    12 MP + 5 MP çift arka kamera

    16 MP ön kamera

    3080 mAh batarya

    Önümüzdeki hafta perşembe ve cuma günü bu iki indirim mağazasında satışa sunulacak olan teknolojik ürünler bunlar. Bu tarz kampanya haberleri için bizi takip etmeyi unutmayın.

    Kaynak: WebTekno / Teknoloji

    Cep Telefonu Samsung Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title