Haberler

Bilgiç Ak Partilileri Buluşturdu

Isparta’da Barida Hotels’de yapılan AK Parti buluşma toplantısına Milletvekili Adayları Süreyya Sadi Bilgiç, Said Yüce, Haydar Kemal Kurt, Gülsüm Tunçbilek’in yanısıra il ve ilçe eski ve yeni parti yöneticileri, belediye ve beldelerin başkanları, meclis üyeleri katıldı.

Isparta'da Barida Hotels'de yapılan AK Parti buluşma toplantısına Milletvekili Adayları Süreyya Sadi Bilgiç, Said Yüce, Haydar Kemal Kurt, Gülsüm Tunçbilek'in yanısıra il ve ilçe eski ve yeni parti yöneticileri, belediye ve beldelerin başkanları, meclis üyeleri katıldı. Kahvaltıda konuşan Milletvekili Bilgiç, "Bu düzenlediğimiz kahvaltı bir yerde seçim çalışmalarının başlangıcı gibi ama biz bu sefer bütün teşkilatlarımızda organlarımızda görev almış bütün arkadaşlarımızla il ilçe başkanlarımız genel meclis üyelerimiz yönet imler hep beraber olalım sohbet edelim istedik. Onun için bir aradayız" diye konuştu. AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, 1 Kasım seçimleri ile ilgili AK Parti'nin yeniden iktidara talip olduğunu söyledi. Bilgiç, "Muhalefet partileri değil iktidara talip olmak koalisyon ortağı bile olmak istemediler. Milletten ve millete hizmetten kaçan, sadece söylem üretip bunu eyleme dökmeyen partiler 1 Kasımda gereken cevabı alacaklardır" dedi.

BU PARTİNİN GERÇEK SAHİBİ MİLLETTİR

Ak Parti'yi milletin kurduğunu belirten Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç "Bu seçim bizim seçimimiz değil. 2007 seçimleri de bizim seçimimiz değildi. 2001'de değildi. 2001 seçimlerinde Genel Başkanımız, Liderimiz, değerli Cumhurbaşkanımız bu partinin tek başına iktidar olmasına vesile olmuştur. Ama bu partinin gerçek sahibi ne odur. Nede bizlerizdir. Nede bizden sonra geleceklerdir. Bu partinin gerçek sahibi milletin kendisidir. Gerçek manada siyasi partileri millet kurar, milletin kurmadığı hiçbir siyasi partiyi siz bir yıl içinde alıp tek başına iktidara getiremezsiniz. Türkiye'deki bütün güçlü siyasi hareketlere baktığınızda bunların hepsinin arkasında top yekun milletin kendisinin olduğunu görmüşüzdür" şeklinde konuştu. - ISPARTA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süreyya Sadi Bilgiç Haydar Kemal Kurt Ak Parti Isparta Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title