Haberler

Bilecik'te Kovid-19 salgınıyla mücadele toplantısı

Güncelleme:

Bilecik Valisi Bilal Şentürk, yeni tip koronavirüsle (kovid-19) mücadele kapsamında merkeze bağlı köy muhtarları ile bir araya geldi.

Bilecik Valisi Bilal Şentürk, yeni tip koronavirüsle (kovid-19) mücadele kapsamında merkeze bağlı köy muhtarları ile bir araya geldi.

İl Özel İdare Toplantı Salonu'ndaki toplantıya, Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen, İl Özel İdare Genel Sekreteri Halis Nalbant, İdare ve Denetim Müdürü Hakkı Elmas ve köy muhtarları katıldı.

Koronavirüsle mücadelenin yoğun bir şekilde devam ettiğini belirten Şentürk, bu süreçte köy muhtarlarına da önemli görevler düştüğünü söyledi.

Tedbirler ve önlemler konusunda muhtarlardan destek isteyen Şentürk, şöyle konuştu:

"Koronavirüsle mücadele yoğun bir şekilde devam ediyor. Tedbiri elden bırakmayalım. İlimizde bu virüsü henüz etkisiz hale getiremedik. Başta siz muhtarlarımızın katkılarıyla ve bilinçli davranışlarıyla maske, mesafe ve temizlik konusuna azami özen gösterilmesini istiyoruz. Sizlerden destek bekliyoruz. Duyarlılığı köylerimizde de artıralım. Beraber mücadele vereceğiz. Yazın köylerimize gelen vatandaşlarımız artık döndüler dolayısıyla köylerimiz açısından kontrolün kolay olacağını değerlendiriyoruz. Herhangi bir vaka olduğunda hemen 112'yi arayın. Koronavirüsle alakalı bir durum varsa 112'nin aranması yeterli. Sağlık ekiplerimiz yerinde müdahale ederek testini yapıyor ve evde tedavisi gerçekleştiriliyor. Hastaneye intikal etmesi gerekiyorsa sağlık ekiplerimiz getiriyor. Dolayısıyla bu konudaki duyarlılığı sizin de takviye etmenizi arzu ediyoruz."

Kaynak: AA / Güncel

Bilecik Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title