Haberler

Bilal Erdoğan 'Fuat Sezgin Bilim, Kültür ve Sanat Sezonu' açılış programına katıldı

Güncelleme:

Bilal Erdoğan 'Fuat Sezgin Bilim, Kültür ve Sanat Sezonu' açılış programına katıldı Sultangazi'de kültür sanat sezonunu Bilal Erdoğan'ın katılımıyla açıldı Sultangazi'de Yücel Arzen konseri Sultangazi Belediyesi 2021-2022 Prof. Dr.

Bilal Erdoğan' Fuat Sezgin Bilim, Kültür ve Sanat Sezonu' açılış programına katıldı

Sultangazi'de kültür sanat sezonunu Bilal Erdoğan'ın katılımıyla açıldı

Sultangazi'de Yücel Arzen konseri

İSTANBUL - Sultangazi Belediyesi 2021-2022 Prof. Dr. Fuat Sezgin Bilim, Kültür ve Sanat Sezonunu Bilal Erdoğan ve usta bestekar Yücel Arzen'in katılımıyla açıldı.

Sultangazi Belediyesi; önemli İslam tarihçilerinden olan Prof. Dr. Fuat Sezgin'e atfettiği 2021-2022 Prof. Dr. Fuat Sezgin Bilim, Kültür ve Sanat Sezonu'nu açtı. Sezonun ilk etkinliği olarak film müziklerinin usta bestecileri arasında yer alan Yücel Arzen'in verdiği konser misafirlerle buluştu. 2021-2022 Prof. Dr. Fuat Sezgin Bilim, Kültür ve Sanat Sezonu'nun açılışına Prof. Dr. Fuat Sezgin İslam Bilim Tarihi Araştırmaları Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Bilal Erdoğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başdanışmanı Ahmet Selim Köroğlu, Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun'un yanı sıra İslam Bilim Tarihi Araştırmaları Vakfı Mütevelli Heyeti ve Yönetim Kurulu Başkanı Mecit Çetinkaya, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Bilal Erdoğan ve Başkan Dursun, Prof. Dr. Fuat Sezgin anısına açılan sergiyi de beraber gezdi.

"Kültür sanat sezonunu Fuat Sezgin'in tanınmasına hizmet edeceğini umuyorum"

2021-2022 Prof. Dr. Fuat Sezgin Bilim, Kültür ve Sanat Sezonu'nun açılışında konuşan Bilal Erdoğan, "Sultangazi Belediyemiz bu sene kültür sanat sezonuna rahmetli Fuat Sezgin hocamızın ismini vermiş. Böylelikle bilim kültür ve sanat sezonu olarak adlandırmışlar. Bu sene devam eden kültür sanat faaliyetlerinin yanında Fuat Sezgin'in de Sultangazi'de özellikle gençlerimiz tarafından tanınmasına hayatını adadığı hedeflerin daha iyi anlaşılmasına hizmet edeceğini umuyorum. Belediyemizi tebrik ediyorum, teşekkür ediyorum, inşallah hem bütün sanat sezonu başarılı geçer hem de Fuat Sezgin hocamızın isminin bu sezona konması da karşılık bulur" açıklamasında bulundu.

"Sultangazi'yi kültürde daha güçlü yapacağız"

Sultangazi'yi kültür ve sanatta ileri taşıyacaklarını söyleyen Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, "Kültür sanat sezonlarımızı 3 senedir yapıyoruz. İlk sene Mimar Sinan'a atıfta bulunarak Mimar Sinan Kültür Sanat Sezonu yaptık. Geçen sene sağlığı ön plana çıkarmak için İbn-i Sina Kültür Sanat Sağlık Sezonu ilan ettik ve bir sene sonrasında İbn-i Sina Sempozyumuyla güzel bir bitiş gerçekleştirmiş olduk. Bu sene de Prof. Dr. Fuat Sezgin'e önem verme adına, yaptıklarını göstermek adına güzel bir kültür sanat sezonunu açıyoruz. Tiyatrolarıyla, sinemalarıyla, söyleşileriyle hem çocuklara yönelik hem de gençlere, yetişkinlere yönelik çeşitli kültürel, sanatsal ve bilimsel programlarımızla bir sezon boyunca inşallah devam edeceğiz. Sultangazi'yi kültürde daha güçlü, sanatta daha ileriye gitmiş, bilimsel çalışmalarda da öncü bir ilçe yapmak adına bütün gayretimizle çalışıyoruz. İnşallah finalimizi de Fuat Sezgin'e atfen Fuat Sezgin Sempozyumuyla bitirmiş olacağız ve bu tür güzellikleri Sultangazi'de her daim yaşamaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bilal Erdoğan Fuat Sezgin Yücel Arzen Sultangazi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli? Define faciası! İznik define olayı ne? Define ararken kaç kişi hayatını kaybetti? Lille - Aston Villa maçı hangi kanalda, saat kaçta? Lille - Aston Villa maçı CANLI İZLE! Nesrin Cavadzade'nin yeni sevgilisi kim? Kaan Yardımcı kimdir? Kaan Yardımcı kaç yaşında, nereli? Bayhan kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Bayhan kaç yaşında, nereli? Bayhan biyografisi! VAPUR SEFERLERİ İPTAL Mİ? 18 Nisan İstanbul'da vapur seferleri iptal mi edildi? Yeşim Akıncı kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Yeşim Akıncı kaç yaşında, nereli? Yeşim Akıncı biyografisi! Metin Akpınar'ın kızı kim? Duygu Nebioğlu kimdir, kaç yaşında? Duygu Nebioğlu'nun ablası ve annesi kim? Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title