Haberler

Biga'da toplu açılış ve temel atma törenleri gerçekleştirildi

Güncelleme:

Çanakkale'nin Biga ilçesinde toplu açılış ve temel atma törenleri gerçekleştirildi.

Çanakkale'nin Biga ilçesinde toplu açılış ve temel atma törenleri gerçekleştirildi.

Biga Devlet Hastanesi bahçesinde gerçekleştirilen törene, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Lapseki Kaymakamı Fatih Çelikkaya, Çanakkale İl Sağlık Müdürü Gökhan Baştürk, siyasi parti temsilcileri, oda başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Biga Devlet Hastanesinin bölgenin en güzel sağlık kurumları arasında yer aldığını söyledi.

Hastane bahçesine yapılacak ağız ve diş sağlığı merkezinin 20 ünitelik bir alanla bölgeye hizmet edeceğini belirterek, şunları kaydetti:

"Hemen yanına Biga Belediyesi tarafından yapılan Özel Biga Belediyesi Eczacı Zübeyde Aydın Çocuk Gündüz Bakımevinde evlatlarımızın oynadığına eğitim aldığına hep beraber şahitlik edeceğiz. Biga'nın her alanındaki gelişimi en büyük keyfimiz. Küçük sanayi sitemizin inşaatına başlıyoruz. OSB'nin yan alanını büyütüyoruz. Birçok alanda istihdamı arttıracak adımlar atıyoruz. Biga Belediyesinin öncülüğünde Ada Park Projesi'ni çok büyük heyecanla bekliyoruz. 26 bin dönüm büyük bir alanda devasa bir parkın tesisin içinde olacağı şehrin merkezinde olacağı bir yer. Yarı olimpik yüzme havuzumuzun inşaatına başlamıştık. Şu an yüzde 75'i bitmek üzere onu da inşallah gecikmeden bitirip Biga'mızın küçük bir sahili varmış gibi sürece devam edeceğiz."

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ise çocuk gündüz bakım evinin 4 sınıftan oluştuğunu ve 80 öğrenci kapasiteli olduğunu kaydetti.

Törende Özel Biga Belediyesi Eczacı Zübeyde Aydın Çocuk Gündüz Bakımevi ve Biga Güvercin Severler ve Yetiştiriciler Derneği'nin açılışı gerçekleştirilirken, Biga Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Biga İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezi Amirliği Hizmet Binası, Biga Belediyesi Toplu Konut Projesi, Şehitlik Sosyal Tesisi'nin temelleri atıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Biga Devlet Hastanesi Çanakkale Hisarcık Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Berna elendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu?
title