Haberler

Başları Taşla Ezilerek Öldürülen Çiftin Katili Yeğeni Çıktı

Güncelleme:

Eskişehir'de 9 ay önce evlerinin bahçesinde başları taşla ezilip öldürülen çiftin cinayet zanlısı yeğenleri çıktı. Acımasız cinayetin zanlısı her şeyi 8 bilezik için yapmış.

Eskişehir'in Günyüzü İlçesi'nde yaklaşık 9 ay önce evlerinin bahçesinde başları taşla ezilip, çeşitli yerlerinden bıçaklanarak öldürülen 64 yaşındaki Mustafa Karadere ile eşi 60 yaşındaki Tevhide Karedere'nin cinayet zanlısı olarak yeğenleri 28 yaşındaki Adem Karadere gözaltına alındı.

ÖNCE BIÇAKLAMIŞ SONRA BAŞLARINI TAŞLA EZMİŞ

Olay, 24 Nisan 2015 tarihinde Günyüzü İlçesi'ne bağlı, daha önce belde olan son düzenlemeyle mahalleye dönüştürülen Gümüşkonak'ta meydana geldi. Tevhide ve Mustafa Karadere çiftinin cesetleri evlerinin bahçesinde yakınları tarafından bulundu. Yapılan otopside, Mustafa Karadere'nin boğazından, göğsünden olmak üzere 15 yerinden bıçaklandığı ve başına taşla vurulduğu, eşi Tevhide Karadere'nin ise sırtından bıçaklandığı, başına taşla vurularak öldürüldüğü belirlendi.

ÖZEL EKİP TEKNİK TAKİBE ALDI

İl Jandarma Komutanlığı, Karadere çiftinin katil zanlısını bulmak için özel ekip oluşturdu. Ekip çevredeki kamera görüntülerini tek tek incelendi, çok sayıda kişiyle görüşme yaptı. 100'e yakın kişinin kan örnekleri alınıp incelendi. Şüphelenilen bazı kişilerin de telefonları teknik takibe alındı.

KAN ÖRNEĞİ UYUŞTU

İddialara göre kan örnekleri alınanlardan öldürülen Mustafa Karadere'nin Ankara Sincan'da Sanayi çarşısında çalışan ve daha önce de jandarma ekiplerinin şüphe üzerine gözaltına alıp serbest bıraktığı evli 2 çocuk babası Adem Karadare'den alınan kan örneği ile olay yerinde bulunan kan öğreniği uyuştu. Bunun üzerine Adem Karedere jandarma ekipleri tarafından cinayet şüphelisi olarak gözaltına alındı.

HER ŞEY 8 BİLEZİK İÇİNMİŞ

Jandarmada sorgulanan Adem Karadere'nin amcası Mustafa Karedere ile yengesi Tevhide Karadere'yi öldürüp 8 adet bileziğini aldığı iddia edildi. Adem Karadere, işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilecek.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Mustafa Karadere Gümüşkonak Eskişehir Günyüzü 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (22)

ASLAN:

LAN ALLAHTAN KORK BE. . . BU DÜNYA FANİ. . .

44
0
yanıtYanıtla
gerçek..:

idam şart. bunun gibiler suçu sabit se kesin idam edilmeli. . .

35
0
yanıtYanıtla
GergerliMobil-IOS:

Tavuk keser gibi insanlar öldürülüyor.Allah sonumuzu hayretsin

28
0
yanıtYanıtla
Ali haydar haydar:

Yılan bile yapmaz Akrabanın akrabaya yaptığını sütü bozuk Allah böyle akrabaların belasını versin

26
1
yanıtYanıtla
yildiz:

bazi akrabaler akrepten de beterdir

yanıt5
yanıt0
Fatma:

Su altinlari kolunuza takmayin düsman ediniyosunuz allah rahmet eylesin cok uzucu

25
1
yanıtYanıtla
Jehovah''s Witnesses:

Bu vahseti yapan dindwr biriymis ustelik

3
23
yanıtYanıtla
..Sedat:

Bu yaşlı çifti öldüren kişiyle aynı köylü olmak ne kötü. . !

26
0
yanıtYanıtla
ISPARTA LI:

AHIR ZAMAN GERCEKTEN GELMİŞ

26
0
yanıtYanıtla
Ankaralı:

İdammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

25
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title