Haberler

Beylikdüzülü Çocuklar Çevre Şenliği'nde Doyasıya Eğlendi

Beylikdüzülü çocuklar Çevre Şenliği'nde doyasıya eğlendi Çevre Şenliği'ni doğayla iç içe olan Yaşam Vadisi'nde kutladılar Beylikdüzü'nde Dünya Çevre günü etkinliği düzenlendiİSTANBUL - Beylikdüzü Belediyesi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla ilçedeki çocuklara çevre bilinci aşılamak...

Beylikdüzülü çocuklar Çevre Şenliği'nde doyasıya eğlendi

Çevre Şenliği'ni doğayla iç içe olan Yaşam Vadisi'nde kutladılar

Beylikdüzü'nde Dünya Çevre günü etkinliği düzenlendi

İSTANBUL - Beylikdüzü Belediyesi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla ilçedeki çocuklara çevre bilinci aşılamak amacıyla, 'Çevre Şenliği' düzenledi. Yaşam Vadisi'nde yapılan etkinlikte oyun parkurlarında gönüllerince eğlenen çocuklar, gün boyunca yapılan etkinliklerle de çevreyi koruma konusunda bilinçlendirildi.

Temiz bir gelecek ve sağlıklı nesiller için doğaya yatırım yapan Beylikdüzü Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, İstanbul'un en büyük kent içi parklarından biri olan Yaşam Vadisi'nde 'Çevre Şenliği' düzenledi. Yüzlerce çocuğun katıldığı çevre yürüyüşüyle başlayan etkinlik, Yaşam Vadisi'nde uçurtma, rüzgar gülü yapımı ve çeşitli aktivitelerle devam etti. Sonrasında ise sevilen şarkıcı Emre Altınel, Yaşam Vadisi Amfi Tiyatro Sahnesi'nde sahne alarak, birbirinden güzel eserlerini çocuklar için seslendirdi. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da etkinliğe katılarak, çocukların mutluluğuna ortak oldu. Çocuklarla eğlenceli bir gün geçiren Başkan İmamoğlu, ilçedeki okullarda çevre koruma günüyle ilgili yapılan resim, kompozisyon, hikaye yarışmalarında dereceye giren öğrencilere, bisiklet ve tablet hediye ederek, çocukları tebrik etti.

"Çevreyi geleceğe bırakılan miras gibi görüyorum"

Temiz bir çevre için Beylikdüzü'nde önemli çalışmalar yaptıklarını belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, " Ben aslında çevreyi şöyle algılıyorum; ben çevreyi geleceğe bırakılan bir miras gibi görüyorum. Dolayısıyla çocukların burada elde ettiği bilinç ve burada yaşadığı bu güzellik, onların ömrü boyunca bu tür ortamlara sahip çıkacağına dönük bir eğitim alanı. Bizim, Beylikdüzü Belediyesi Çevre Koruma Müdürlüğümüz'le ben göreve geldiğimden beri dördüncü defa 'Çevre Şenliği' yapıyoruz. Açıkçası iple çektiğimiz bir an. Çocuklarımızın duygularını yaşattığı ve hissettiği çok güzel ifadeler görüyoruz. Yarışmalarımız var, aslında bu yarışmalarda aslında ne hissettiklerini ve aynı zamanda ne istediklerini de yazıyorlar. Bizler de bu yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimizi çeşitli hediyelerle ödüllendiriyoruz" diye konuştu.

"Arkadaşlarımızla çok eğlendik"

Etkinlikte eğlendiğini belirten Elif Yaren Marangoz ise, "Burada zıpzıplara bindik. Arkadaşlarımızla çok eğlendik. Arkadaşlarımla oyunlar oynadım. Buradaki oyuncaklardan bize hediye ettiler. Güzel bir gün geçiriyoruz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Beylikdüzü Belediyesi Dünya Çevre Günü Ekrem İmamoğlu İstanbul Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title