Haberler

"BEYLİKDÜZÜ Belediyesi, İşsizliğin Çözümünde Aracı Bir Kurum"

Güncelleme:

Başkan Uzun, Beylikdüzü Kariyer Merkezi hakkında bilgiler vererek, iş ve işçi arayışlarında Beylikdüzü Belediyesi'nin aracı bir kurum olduğunu, iş arayanlara iş, işverenlere de işçi bulduklarını ifade etti.

Avcılar Kaymakamlığı, Avcılar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çalışanlar Arası Dayanışma Derneği (ÇADDER) işbirliği ile yürütülen, İstanbul Kalkınma Ajansı'nın desteklemiş olduğu "İş Güvenliği ve İş İstihdamı" Projesi'nin Gala Gecesi, Beylikdüzü Euro Park Otel'de gerçekleşti. Geceye Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun da katıldı.

Beylikdüzü Euro Park Otel'de gerçekleşen "İş Güvenliği ve İş İstihdamı" Projesi'nin Gala Gecesi, önemli isimleri ağırladı. Programa; Avcılar Kaymakamı Hasan Kürklü, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Avcılar İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Dal, Beylikdüzü Belediye başkan yardımcıları, Avcılar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sahra Köksal, İstanbul Kalkınma Ajansı Uzmanı Mehmet Emin Şengül, ÇADDER Dernek Başkanı Süleyman Yurdakul, ÇADDER eski Dernek Başkanı Mustafa Ünal, ÇADDER Genel Sekreteri Şahin Topkaya, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

"İş Arayanlara İş, İşverenlere de İşçi Buluyoruz"

Proje kapsamında gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgiler aktarıldığı programda bir konuşma yapan Başkan Uzun, "Dünyada global bir kriz var. Birçok ülkede işsizlik oranları artmıştır. Çok şükür ekonomik bakımdan büyüyen ülkemizde işsizlik oranı hızla azalıyor" dedi. Beylikdüzü Belediyesi olarak işsizliğin çözümü ile ilgili çok ciddi projeler yürüttüklerinin de altını çizen Başkan Uzun, Beylikdüzü Kariyer Merkezi (BEYKAM) hakkında bilgiler vererek, iş ve işçi arayışlarında Beylikdüzü Belediyesi'nin aracı bir kurum olduğunu, iş arayanlara iş, işverenlere de işçi bulduklarını ifade etti.

Kursiyeler, Sertifikalarını Aldı

Konuşmaların ardından 228 saat "Boru Tesisatçılık" ve 24 saat "İş Güvenliği ve İş Sağlığı" eğitimi alan kursiyerlere sertifikaları dağıtıldı ve eğitimlere önemli katkıda bulunan Kaymakam Hasan Kürklü, Başkan Uzun, Avcılar İlçe Milli Eğitim Müdürü Dal, Avcılar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Köksal başta olmak üzere müdürlüklere dernek yönetimince teşekkür plaketleri takdim edildi.


Kaynak: Bültenler / Güncel

Beylikdüzü Belediyesi Hasan Kürklü Yusuf Uzun Avcılar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title