Haberler

Beykoz'da Sosyal Market ile ihtiyaç sahiplerinin yüzü gülüyor

Güncelleme:

Beykoz'da Sosyal Market ile ihtiyaç sahiplerinin yüzü gülüyor 5 bini aşkın kişi faydalanıyor "Torbaları iyilik, kalpleri sevgiyle dolduruyoruz" sloganıyla yüzler gülüyorİSTANBUL - Beykoz Belediyesi'nin toplumsal dayanışma ve yardımlaşmaya yönelik kurduğu Sosyal Market, ihtiyaç sahibi...

Beykoz'da Sosyal Market ile ihtiyaç sahiplerinin yüzü gülüyor

5 bini aşkın kişi faydalanıyor

"Torbaları iyilik, kalpleri sevgiyle dolduruyoruz" sloganıyla yüzler gülüyor

İSTANBUL - Beykoz Belediyesi'nin toplumsal dayanışma ve yardımlaşmaya yönelik kurduğu Sosyal Market, ihtiyaç sahibi ailelere yenilikçi sosyal yardım modeliyle ücretsiz gıda ve giyim alışverişi imkanı sunuyor. Gıda, temizlik ve giysi reyonlarıyla hizmete sunulan Sosyal Market'ten yılda 5 bin kişi yararlanıyor.

Beykoz'da yaşayan ihtiyaç sahibi ailelerin, yaşlı, hasta, engelli ve kimsesiz vatandaşların temel gıda ve giysi ihtiyaçlarını karşılamalarına destek olmak amacıyla Beykoz Belediyesi Sosyal Yardımlaşma müdürlüğünün ortaya koyduğu "Torbaları İyilik, Kalpleri Sevgiyle Dolduruyoruz" sloganıyla çalışan Sosyal Market'ten yılda 5 bin kişi yararlanıyor. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi'nin alt katında gıda, temizlik ve giysi reyonlarıyla süpermarketleri aratmayan Sosyal Market'te vatandaşlar adlarına kayıtlı, çeşitli limitler yüklü olan "Beykoz Destek Kart" ile ücretsiz ve güvenli bir şekilde alışverişlerini yapabiliyor.

Beykoz Belediyesi Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğü Sosyal Yardımlaşma market şefi Bayram Yeşilbaş "Beykoz belediyesinden yardım alan ailelerimizi mahalle mahalle ayırıp, hepsine tek tek mesaj gönderip marketimize davet ediyoruz. Geldiklerinde istedikleri şekilde kartlarına dolum yapıp harcamalarını yapıyorlar. Tencerelerine aş, gönüllerine yoldaş olup Beykoz belediyesinden mutlu bir şekilde yolcu ediyoruz." Dedi.

Alışverişlerini sürdüren vatandaşlardan İrfan Gürgen "Beykoz belediyemizin yaptığı bu imkanlardan çok memnunuz. Halkımıza çok faydası var. Diğer belediyelere göre gerçekten faydası var. Yeni başkanımızla beraber inşallah geliştirilerek devam edilecek. Çok memnunuz. Sağ olun, devamı gelsin inşallah" ifadelerini kullandı.

Beykoz'da yaşayan Halide Özbek ise "Beykoz Belediyesinden çok müteşekkiriz. Belediye Başkanımızdan Allah razı olsun. Her ay ihtiyaçlarımızı, çocuklarımızın ihtiyaçlarını a'dan z'ye buradan alıyoruz. Allah devletimizden Belediye Başkanımızdan razı olsun" diyerek Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın'a ve çalışanlarına teşekkürlerini iletti.

Hizmete açılmasıyla ilçedeki ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldüren Sosyal Market'in raflarında markalı ve güvenilir ürünler yer alıyor. Alışverişe gelen vatandaşlar aradıkları tüm ürünleri buradan temin edebiliyorlar. Aylık ihtiyaçlarını marketten karşılayan aileler reyonlar arasında dolaşarak keyifle alışverişlerini yapıyor. Engelli vatandaşların alışverişlerine market görevliler de eşlik ederek yardımcı oluyor. Sosyal Market alışveriş sonrasında yaşlı ve engelli kimselerin evlerine servis de sağlıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Beykoz Belediyesi Beykoz Haberler

Bakmadan Geçme

Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title