Haberler

Beşiktaş'ta sipariş getirdiği apartmanın merdivenlerine idrarını yapan kurye kamerada

Güncelleme:

Beşiktaş'ta bir apartmana yemek siparişi getiren kurye, siparişi alıcıya teslim ettikten sonra apartmandan ayrıldı. Bir apartman sakini binada idrar kokusu aldıktan sonra kameraları izledi. Görüntülerde kuryenin apartmana idrarını yaptığı görülürken, kuryenin çalıştığı firmaya şikayette bulundu. Firma ise gereken işlemin yapılacağını söyledi.

Beşiktaş'ın Türkali Mahallesi Gazi Refik Sokak'taki bir apartmanda geçtiğimiz günlerde meydana gelen olayda, alınan bilgilere göre, apartman sakinlerinden biri internet üzerinden yemek siparişi verdi. Siparişi getiren kurye, yemeği teslim ettikten sonra apartmandan ayrıldı.

İDRAR KOKUSU ÜZERİNE GÜVENLİK KAMERALARINI İZLEDİ

Kuryenin apartmandan ayrılmasından kısa bir süre sonra bina sakinlerinden biri idrar kokusu aldı. Dairesinden çıkarak kokunun yoğunlaştığı yere doğru yönelen apartman sakini, apartman merdivenlerinde idrar gördü. Hemen güvenlik kameralarını inceleyen apartman sakini, yemek siparişi getiren kuryenin apartmandan ayrıldığı sırada merdivenlerde pantolonunu sıyırdığını fark etti.

FİRMA OLAYI KABULLENDİ

Bina sakini, kuryenin apartman merdivenlerine idrarını yaptığı iddiasıyla yemek siparişi verilen firmaya şikayette bulundu. Firmanın ise olayı kabullenerek kurye hakkında gerekli işlemin yapılacağını söylediği öğrenildi. Sosyal medyada da paylaşılan görüntüler tepki topladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Beşiktaş Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

Ziyaa:

Adam kendi dagitim bölgesini yabanci kuryelere karsi isaretlemis. . :)

15
0
yanıtYanıtla
KAMİL:

Müthiş bir yorum ve çözümleme olmuş. . . kardeşim çok haklısın yerini belirlemek her kuryenin en doğal hakkdır. . .

yanıt0
yanıt0
Metin:

Bu kuryeler de iyice sapıttı artık getirdiği yemeği düşünün. .

10
2
yanıtYanıtla
yörük:

Ön yargılı davranmak istemem rahatsızdır belki, yoksa kimse cesaret edipte işemez binanın içine sonuçta bir vatandaş gelebilirdi o sırada. . .

8
0
yanıtYanıtla
OREN:

Yolda gelirken veya çıkmadan ihtiyacını giderebilirdi muziplik yapmış ama çoğunun ekmeğinden oynamış

yanıt0
yanıt0
OREN:

Bu paket servisi yapan lokantalara vurulmuş bir darbedir bu haberi duyan tüketici sipariş vermez BIR KÖTÜ BIN IYI ESNAFI YOK EDER ACIL DAVA AÇILMASI GEREKİR

7
0
yanıtYanıtla
abbas:

bakın artan soğuklar yüzünden idrar durmaz oldu bedende belki çok sıkışmıştır hem spariş getirdiği eve lavabonuzu kullanabilirmiyim dese ki izinde vermezler çünkü kimse kimseye güvenmiyor bu zamanda :)

6
0
yanıtYanıtla
GARIBAN:

köpekler bölgelerini işaretlemek için yapıyorlarmış bu hareketi galiba

3
0
yanıtYanıtla
gencay:

Geçen gün bizim apartmandada bu olay yaşandı ama biz köpek gelip yapmıştır diye düşündük depremden beri apartman kapısını aralık bırakıyoruz

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title