Haberler

"Beşiktaş Hakkı Yeten Futbol Altyapı Tesisleri" Açıldı

Güncelleme:

Yapımı tamamlanan "Beşiktaş Hakkı Yeten Futbol Altyapı Tesisleri" Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımıyla hizmete açıldı.

Futboldaki üstün başarısı, dürüstlüğü ve yardımseverliği ile sadece Beşiktaşlıların değil, tüm sporseverlerin gönlünde taht kuran ve "Baba" lakabıyla tanınan Hakkı Yeten anısına yapılan Futbol Altyapı Tesisleri; 1800 m2 kapalı alanında 40 sporcunun kalabileceği yatak odaları, sağlık merkezi, çamaşırhane, mutfak, yemekhane, A takım teknik ekibi için maç izleme salonu, ofis ve toplantı odaları, sauna, buhar odası, güvenlik kontrol merkezi, kadın ve erkek hakem soyunma odaları gibi pek çok hizmet sunuyor.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman, tesisin açılış kurdelesini kesmesinin ardından; yaptığı konuşmada Türk futbolunun efsanesi Hakkı Yeten'i saygıyla anarak ""Beşiktaş tarihinde büyük emekleri olan Hakkı Yeten'in adını taşıyan tesisimizin açılışını yapmak için hep birlikteyiz. Hakkı Yeten, sadece camiamız için değil Türk sporu için çok değerli bir isimdi. Beşiktaşlılık duruşunun ne olduğunu ortaya koyan insanlardan biriydi. Onun ismiyle anılacak bu tesis açmaktan dolayı gururluyum. Kulübümüzün tarihinde önemli yerleri olan isimleri yaşatmaya yeni tesislerimize isimlerine vererek devam edeceğiz. Bundan sonra ilk yapacağımız tesise Şeref Bey'in adını vereceğiz. Bu vesile ile de Onursal Başkanımız Süleyman Seba'ya acil şifalar diliyorum. Beşiktaş, altyapıya değer veren bir kulüptür. Altyapı oyuncularımız olumsuz koşullarda burada çalışıyorlardı. Biz de bu kötü durumu düzeltmek için yatırım yaptık. Tesisimizi açmış bulunmaktayız. Yakında çim sahamızı yenileyeceğiz. Yaz mevsiminin sonuna doğru Akatlar'da aldığımız yeni yer ile Divan Lokali'ne kavuşmus olacağız. Bu tesis çok makul bir rakam ödenerek yapıldı. Hakkı Yeten Futbol Altyapı Tesisleri'nin yapımında emeği bulunan kuzenim Suat Orman başta olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum." dedi.

Beşiktaş Hakkı Yeten Futbol Altyapı Tesisleri'nin açılış töreninde, tesisin yapımında emeği geçen Siret Derman, Hüseyin Mican, Hakan Nayman- Metal Market, Erol İçin, Assan Alüminyum, Mustafa Kartal, Hasan Sarı, Sedat Tokuş, Mustafa Açıkalın- Ağır Haddecilik, Betek Boya A.Ş. (Filli Boya), Kalde Klima Orta Basınç Fittings ve Valf San. A.Ş.'ne günün anısına plaket verildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Fikret Orman Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title