Haberler

Beşiktaş, Andreas Bek'in Yerine Sebastien Corchia'yı Almak İstiyor

Güncelleme:

Beşiktaş, Andreas Beck için çıkan Hamburg iddialarının ardından Lille'de forma giyen Fransız sağ bek Sebastien Corchia'yı transfer etmek istiyor.

Beşiktaş yönetimi, Alman sağ bekin ayrılması durumunda 26 yaşındaki Fransız yıldız Sebastien Corchia'yı bitirecek.

BECK'İN GİTME DURUMU VAR

Gelecek sezon çalışmalarını sürdüren Beşiktaş için Fransa'dan sürpriz bir iddia geldi. Bundesliga ekiplerinden Hamburg ile anılan Andreas Beck'in alternatifi olarak Beşiktaş'ın Ligue 1 ekiplerinden Lille'de oynayan Sebastien Corchia ile ilgilendiği ortaya çıktı.

TALİPLERİ ÇOK

Fransa'dan L'Equipe, Beşiktaş'ın Lille'in sağ bek oyuncusu Sebastian Corchia ile ilgilendiğini iddia etti. Oyuncuya Beşiktaş ile beraber İngiltere'den Watford takımının da talip olduğu belirtildi. 26 yaşındaki oyuncu ile Marsilya, Lille, Watford ve Beşiktaş yakından ilgileniyor.

GÖNÜL'E ALTERNATİF

Sebastien Corchia, Beşiktaş'a gelmesi halinde Gökhan Gönül'ün alternatifi olacak. Haberde Monaco'nun da Djibril Sidibe'nin ayrılması halinde bu yarışa ortak olacağına yer verildi. 2014 yılından bu yana Lille forması giyen Sebastien Corchia istikrarlı performansıyla dikkat çekiyor. 26 yaşındaki oyuncu bu sezon Lille formasıyla 42 resmi maçta 2 gol, 4 asistlik bir performans sergiledi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Beşiktaş Fransa Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title