Haberler

Berlin'de para nakil aracı kar maskeli 4 kişi tarafından soyuldu

Güncelleme:

Almanya'nın başkenti Berlin'de bir para nakil aracı ATM'ye para koymak için yol kenarında durdu. Görevliler para kutularıyla araçtan çıkarken, o sırada maskeli 4 kişi araçtan inerek kutuları çaldı. Güvenlik güçleri soyguncuları yakalamak için çalışma başlattı.

Berlin polisinin yaptığı açıklamaya göre, 37 ve 60 yaşındaki iki güvenlik görevlisi ATM'lere para koymak için kentin en işlek caddelerinden Kurfürstendamm Caddesi'ndeki bir bankanın önünde para kasalarını el arabasına yerleştirdi.

SOYGUNCULAR BİBER GAZI KULLANDI

Kasaların el arabasına konulduğu sırada bankanın önünde duran bir araçtan inen 4 kişi güvenlik görevlilerine saldırdı.

Biber gazı kullanarak güvenlik görevlilerinden silahlarını alan soyguncular daha sonra para kasalarını otomobile yükleyerek olay yerinden kaçtı.

ARAÇ YANMIŞ HALDE BULUNDU

Soygunda kullanılan araç daha sonra Schöneberg semtindeki Bessemer Caddesi'nde yanmış halde bulundu.

Polis, soygun sırasında yaralanan güvenlik görevlilerinin hastanede tedavi gördüğünü aktararak olaya ilişkin soruşturmanın devam ettiğini açıkladı.

OLAY ANI KAMERALARA YANSIDI

Olay sırasında çekilen görüntülerde turuncu çöpçü kıyafeti giyen ve kar maskeleri takan 4 soyguncunun para kasalarını bir çuvala doldurduktan sonra kaçtıkları görülüyor.

Kaynak: AA / Güncel

Almanya Berlin ATM Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (4)

değersiz kağıt olsun:

brakın soysunlar sanki , kağıt değilmi yeniden basın ne olmuş yani

7
3
yanıtYanıtla
Hollandalı Erkan:

Gazetemi bu ya nasıl yeniden bassınlar o verilen açık ne olacak ya.Bu kadar basit olsaydı zaten dünya ülkeleri bu pandemin sürecinde basardı o senin kağıt parçalarını rahat bir nefeslenirdi ekonemileri....

yanıt0
yanıt1
Neriman:

Begeni butonuna bastim cünk0 bu kadar bir insan geri düsünür kagit parcasi evet ama bu dünyanin altida var unutma

yanıt0
yanıt0
Hollandalı Erkan:

Wauwww temiz ameliyat kan dökmeden operasyon yapmışlar.Kesin Türk vardır içlerinde bunların.Ahanda yazıyorum buraya....

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title