Haberler

    Beni Affet 950. Bölüm İçin Heyecanlı Bekleyiş - İzle

    Beni Affet, Star TV'de yayınlanan dram türündeki Türk televizyon dizisidir.

    Beni Affet, Star TV'de yayınlanan dram türündeki Türk televizyon dizisidir. 2011 yılında Show TV başlamış olup, 2012 yılında Star TV'ye transfer olmuştur ve halen devam etmektedir. Beni Affet, hafta içi her gün yayınlanmaktadır. Bu akşam 949. bölüm ile ekrana gelecek olan dizide neler olacak merak konusu..

    BENİ AFFET SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

    Osman, sağlık durumu iyileşerek hastaneden taburcu olan Kemal'i evine getirmiştir. Kendisini ziyarete gelen Bahar ile birlikte Kemal'in yapacağı açıklama tüm aileyi sevince boğar. Ancak Bahar'ın Demir'in yaptığı iyiliklere karşı, nasıl böyle bir karar aldığını kabullenemeyen Şahin tepkisini gösterir. Tesadüfen tanışan Umut ve Elif birbirinden etkilenirler.

    Ahmet'in serbest bırakılacağını öğrenen Aziz, gözü dönmüş bir vaziyette onu bu suçlara azmettiren kişinin kim olduğunu öğrenmek ister. Sedat'ın biricik halası Nimet'in gelişi, evde bomba etkisi yaratır. Reyhan'ın namusunu korumak adına gözünü karartması, Ünal'ı çok etkiler.

    BENİ AFFET 948. BÖLÜMDE NELER OLDU?

    Feride, Cüneyt'in sürprizi ile büyük sevinç yaşar mı?

    Demir'in yaptığı iyiliklere karşı büyük minnet borcu hisseden Şahin, Bahar'ın Demir'den boşanma isteğini reddederek, Sevgi'den konuyla ilgili elinden gelen çabayı göstermesini ister. Umut ise çalıştığı alışveriş merkezinde başına bela olan bir genç kızla garip karşılaşmalar yaşar.

    Feride'nin eski kimliğini almak için başvurmak istemesi, Sedat'ın sinirlerini bozar. Güneş'in bundan böyle her zaman yanında olmasını isteyen Feride, Cüneyt'in sürprizi ile büyük sevinç yaşar. Reyhan'ın izini bulan Murat, onun başka biri ile birlikte olduğunu öğrenince şaşkına döner.

    GENEL HİKAYE:

    Başrolde bir tarafta Feride ile Cüneyt diğer tarafta Bahar ile Kemal oynamaktadır. Kemal ile Cüneyt iki kardeşi oynayıp, her ikisi de sevdiği kız ile evlenmek için çaba göstermektedir. Dizinin ilerleyen bölümlerinde Kemal, büyük zorluklara göğüs gererek Bahar ile evlenebilmeyi başarmış ayrıca bir çocuğu olmuştur. Cüneyt ise Feride'yi evlenmek için daha yeni ikna edebilmiştir. Feride Eylül'ün kardeşi olduğunu daha yeni ögrenmiştir. Cüneyt ile evlenmiş ve Güneş adında bir kızları olmuştur. Diğer yandan dizinin esas rollerinden Tunç, ölmüştür.

    BENİ AFFET DİZİSİ OYUNCULARI

    Feride Kozan-Şeyma Korkmaz

    Cüneyt Kozan-Murat Danacı

    Bahar Kozan-Gaye Turgut

    Mehmet Kemal Kozan-Mert Altınışık

    Eylül / Ayşe Güner-Gamze İğdiroğlu

    Sevgi Kayacan-İlkay Kayku Atalay

    Nazire Tekin-Zeynep Aytek Metin

    Kader Kayacan-Ceren Yalazoğlu Karakoç

    Yıldız-Zeynep Yasa

    Ferman Ötüken Hürmüzlü

    Osman Kozan-Nusret Şenay

    Zühre Kozan-Ulviye Karaca

    Handan Kurkrcu-Elif Sanli

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Beni Affet Eylül Kozan Star Politika Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title