Haberler

Belediyeden Emekli Olan Personele Onur Plaketi

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde belediyeden emekli olan personellere Başkan G.Mehmet Ekim tarafından verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verildi.
Lapseki Belediye Başkanı G.Mehmet Ekim, yaptığı açıklamada, " 2009 yılından bu yana...

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde belediyeden emekli olan personellere Başkan G. Mehmet Ekim tarafından verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verildi.

Lapseki Belediye Başkanı G. Mehmet Ekim, yaptığı açıklamada, " 2009 yılından bu yana emekli olan arkadaşlarımızı toplayarak onlara hem plaket vermek hem de ilçemize vermiş oldukları hizmetlerden dolayı onurlandırmak istedik. Ben tüm emekli olan çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. 15 çalışma arkadaşımız 2009 yılından bu yana emekli oldu ve tazminatlarını da aldılar. Neden bu kadar geciktirdik diyecek olursak tüm emekli olan arkadaşlarımızı bir araya toplayarak bu işi gerçekleştirmek istedik" dedi. Konuşmanın ardından emekli olan personellere plaket takdim eden Başkan Ekim, ayrıca 28. Lapseki Kiraz Festivali kapsamında hazırlattığı kahve fincanlarını hediye ederek "Eşlerinizle birlikte içerseniz bizleri de hatırlayın" diyerek espri yaptı. Tazminatlarını da eskizsiz alarak emekli olan personeller Başkan Ekim'e teşekkür ederek memnuniyetlerini ifade ettiler. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Ekim Çanakkale Lapseki Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title