Haberler

Belediye Başkanının Doktor ve Annesini Darbettiği İddiası

Çivril ilçesine bağlı Kıralan beldesinde görev yapan doktor ve annesi, belde belediye başkanı tarafından darbedildikleri iddiasıyla şikayetçi oldu.

Çivril ilçesine bağlı Kıralan beldesinde görev yapan doktor ve annesi, belde belediye başkanı tarafından darbedildikleri iddiasıyla şikayetçi oldu.

Kıralan Aile Sağlığı Merkezinde görevli doktor Soner Er, AA muhabirine yaptığı açıklamada, beldede 6 yıldır görev yaptığını belirtti.

Yıllık iznini kullandığını, bir hastasının aramasıyla otomobiliyle hastayı alıp aile sağlığı merkezinde muayene ettiğini, daha sonra evine bıraktığını anlatan Er, eve döndüğünde Kıralan Belediye Başkanı Bayram Gümüş'ün kendisini arayıp kaba ifadelerle "Amirin gelmiş, hemen buraya gel" diyerek aile sağlığı merkezine dönmesini istediğini ileri sürdü.

Soner Er, bunun üzerine evinin altındaki aile sağlığı merkezine girmek üzereyken yanına Belediye Başkanı Gümüş'ün geldiğini belirterek, şöyle konuştu:

"Anahtarımı çevirirken direkt bana saldırdı. Boğazıma yapıştı, üstümü başımı yırttı, yere yatırıp yüzümü yumrukladı. Ayırmaya çalışmak için gelen annemi de darbetti. Çalışan personel ve diğer doktor, gelip bizi ayırdı. Biz de annem ile komşuya saklandık. Oradan jandarmayı aradık. Adli rapor almak içinde Çivril Devlet Hastanesine gittik. Şu an psikolojik olarak yıpranmış durumdayım. Kendisinden şikayetçi oldum. Daha önce de beni tehdit etmişti ama aynı kasabada çalışıyoruz diye söylememiştim."

Anne Zeliha Er ise bağrışma sesleri üzerine çıktığı balkondan, oğlunun yerde yattığını ve birinin üzerinde olduğunu gördüğünü iddia ederek, "Baktım ki belediye başkanı oğlumu boğuyor. Yardım için ben de koştum fakat beni de darbetti" dedi.

Suçlamaları kabul etmeyen Belediye Başkanı Bayram Gümüş ise sadece tartıştıklarını öne sürerek, "Milli Eğitim Müdürlüğünden beldemize Özel İdare Müdürlüğünün yaptırdığı ilkokulla ilgili olarak müfettiş geldi. Müfettişler 0-6 yaş grubu nüfusun sayısını istedi. Nüfusu öğrenmek için telefon ettim, belediyeye davet ettim, 'İzinliyim, gelemem' dedi. Ben de evine gittim. 'Bu eğitim işi, izni olmaz' dedim. İzinli olduğunu, evden çıkamayacağını söyledi. Bunun üzerine tartıştık. Karşılıklı ağız münakaşası oldu, sonra evden ayrıldım. Doktoru darbetmedim" diye konuştu.

Denizli İl Halk Sağlığı Merkezi Müdürü İbrahim Demirciler de "Avukatlarımız cumhuriyet başsavcılığına suç duyurusunda bulundu. Çok üzücü bir olaydır. Hukuki olarak işlem başlatıldı. Sağlık Bakanlığına gerekli bilgiler verildi. Sağlık çalışanımıza geçmiş olsun diyorum. Umarım bir daha böyle bir olay yaşamayız" dedi.

Muhabir: Sebahatdin Zeyrek / Emre Umurbilir

Yayıncı: İbrahim Uyar - DENİZLİ

Kaynak: AA / Yerel

İsmail Bayram Sedat Gümüş Kıralan Çivril Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title