Haberler

Belediye Başkanı Sadak, "Barış Bir Sanattır"

Güncelleme:

Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak, Mart ayı belediye meclis toplantısının açılışında yaptığı konuşmada barışın bir sanat olduğunu söyledi. Siirt belediye meclisinin Mart ayı toplantısı Siirt Belediye Başkanı selim Sadak başkalığında meclis üyelerinin katılımıyla belediye meclis toplantı salonunda başladı.

Siirt'tin barış merkezi yapma çabası içinde olduklarını ifade Sadak,"Barışı sağlamak bir sanattır. Bir eğitim işi ve toplumsal bir sorumluluktur. İnsanlar olan saygı ve sevginin yansımasıdır. Bizler dönemiz boyunca kentte huzur ortamının bozulmaması ve toplumun her kesimine ayrımsız hizmet götürmek amacıyla yoğun bir emek sarf ettik. Halkın bize yolda gösterdiği teveccühte bunun en güzel örneğidir. Bir başka örnekte Siirt'te bulunan tüm kesimlerin bir ayara gelmesidir. Siirt belediye meclisi geçen beş yıl içinde TBMM ye örnek olacak bir saygı, anlayış ve hoş görü anlatışı ile halkın sorunlarını çözme noktasında büyük bir irade ortaya koydu. Bu anlamda ben Siirt halkı adında bütün belediye meclis üyelerine teşekkür ediyorum" dedi.

Muhabir: M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci / Politika

Selim Sadak Siirt Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title