Haberler

Belediye Başkanı Peri Bacalarının Tanıtımı İçin Ata Bindi

UNESCO tarafından 'Dünya mirası' adayı gösterilen Erzurum'un Narman ilçesindeki peri bacalarının tanıtımı için Belediye Başkanı Ak Partili Ahmet Yücel İşleyen ata bindi ve İstanbul'dan davet ettiği 30 fotoğrafcıya poz verdi.

UNESCO tarafından 'Dünya mirası' adayı gösterilen Erzurum'un Narman ilçesindeki peri bacalarının tanıtımı için Belediye Başkanı Ak Partili Ahmet Yücel İşleyen ata bindi ve İstanbul'dan davet ettiği 30 fotoğrafcıya poz verdi. Başkan İşleyen, "Narman peri Bacalarını daha doğrusu Kırmızı Periler diyarını Dünyaya tanıtmaya çalışıyoruz. İddia ediyoruz bizdeki peri bacaları birkaç yerde benzeri var ama Dünyada eşi benzeri yok. İlçemizde peribacaları Turizmi için entegrasyon, bina ve sokak ve cadde iyleştirme yaptık. Yerli ve yabancı turistleri Narman'a bekliyorum. Buraya gelen pişman olmayacak, inanılmaz şeyler yaşayacaklar. Şuan bölgede profesyonel 30 fotografçı var. Bir çoğu İstanbul ve İzmir'de yaşıyor. Onların muhteşem çekimleri sayesinde kırmızı periler tanıtımı için çok büyük bir adım olacak" dedi. - Oltu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Yücel İstanbul Erzurum Narman Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title