Haberler

Belediye Başkanı Gülşen, Dokap Sitesinde Halka Seslendi

Çaycuma Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Mithat Gülşen, dün gece site sakinleri tarafından karşılandığı Yenimahalle DOKAP Sitesinde halka seslendi.

Çaycuma Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Mithat Gülşen, dün gece site sakinleri tarafından karşılandığı Yenimahalle DOKAP Sitesinde halka seslendi. Gülşen, buradaki konuşmasında, "Sizleri zift kokusundan kurtaracağım" dedi.

Seçim çalışmalarını dün gece DOKAP sitesinde sürdüren Başkan Gülşen, "Karayollarına ait kazanları kaldırmak için gerekli girişimleri yapmıştık. Ulaştırma Bakanlığından gerekli cevabı bekliyoruz. Takas yoluyla burayı alacağız. ve sizler için semt pazarı kuracağız. Yaz aylarında yaşadığınız zift kokusundan sizleri kurtaracağım. Ayrıca buraya DOKAP Sitesi için Cami yapacağız." dedi. Başkan Gülşen, Muhalefetin sürekli olarak gündeme getirdiği su konusuna da değinerek, "Su analizleri her ay yapılmakta ve bu analiz sonuçları Belediyemizin internet sitesinde yayınlanmaktadır. İsteyen Çaycumalı vatandaşlarımız analiz sonuçlarını Belediyemizden alabilir. Çaycuma'nın içme suyunu bende kullanıyor ve içiyorum" dedi. Belediye Başkanı Mithat Gülşen, İlçede yaşanan güvenlik zafiyetine de değinerek, "MOBESE Sistemiyle İlçemizi güvenli hale getirdik. Ailelerimiz rahatlıkla istediği saatte sokağa çıkmaktadır. Bunun için çok uğraştık ve başardık. Daha da iyisini yapacağız" dedi. Türkiye'nin en büyük projelerinden olan "Filyos Vadisi Liman İnşaatı" ihalesinin 19 Mart'ta Ankara'da yapıldığını hatırlatan Başkan Gülşen; "Türkiye'nin en önemli projelerinden birinin ihalesi yapıldı. Bir ay içerisinde ihaleyi kazanan firmaya yer teslimi yapılacak. Üç ay içersinde inşaat başlayacak. Batı Karadeniz Bölgesinde işsiz kalmayacağı gibi Zonguldak'a ve İlçemize tersine göç başlayacak. Filyos'un kalbi Çaycuma'dır. Biz Belediye olarak alt yapı çalışmalarımızı büyüyecek Çaycuma'ya göre planladık. İşsiz, aşsız insanımız kalmayacak" diye konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mithat Gülşen Yenimahalle Ak Parti Çaycuma Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title