Haberler

Belde belediye başkanından örnek proje...Topladığı 65 bin kitaptan 45 binini öğrencilere ulaştırdı

Güncelleme:

Belde belediye başkanından örnek proje...Topladığı 65 bin kitaptan 45 binini öğrencilere ulaştırdı Elazığ'ın Yazıkonak Belde Belediye Başkanı Hatif Çadırcı öncülüğünde Elazığ başta olmak üzere Bingöl ve Tunceli'de okuyan öğrenciler için 65 bin adet kitap toplandı.

Belde belediye başkanından örnek proje...Topladığı 65 bin kitaptan 45 binini öğrencilere ulaştırdı

ELAZIĞ - Elazığ'ın Yazıkonak Belde Belediye Başkanı Hatif Çadırcı öncülüğünde Elazığ başta olmak üzere Bingöl ve Tunceli'de okuyan öğrenciler için 65 bin adet kitap toplandı. Şimdiye kadar 45 binin dağıtıldığı proje kapsamında başkan Çadırcı'nın da katılımıyla bin 500 adet kitap bugün Tunceli'nin Mazgirt ilçesindeki öğrencilere ulaştırılmak üzere yola çıktı.

Elazığ'ın Yazıkonak Belde Belediye Başkanı Hatif Çadırcı herkese örnek olacak bir çalışma başlattı. Özellikle kırsal kesimde yaşayan dezavantajlı öğrencilere yönelik Yeşil Yıldız Bağımlılarla Mücadele Derneğiyle ortak bir proje başlatan Başkan Çadırcı, 5 bini okuma kitabı olmak üzere 65 bin adet ders kitabı topladı. Toplanan kitapların bazılarını araçlarla gönderen Çadırcı, bazılarını ise makam aracına doldurarak kendisi ulaştırıyor. Örnek bir projeyi hayata geçiren Çadırcı, Elazığ başta olmak üzere Tunceli ve Bingöl'deki ilçe, belde ve köylere 45 bin adet kitabı ulaştırdı.

Bir ülkenin gelişmişliğinin özellikle eğitimle ölçüldüğünü belirten Başkan Hatif Çadırcı, öğrencileri okumaya teşvik etmek için böyle bir anlamlı bir projeyi hayatı geçirdiklerinden dolayı duydukları mutluluğu dile getirdi.

Başkan Çadırcı, "Çocuklarımızı okula teşvik etmek amacıyla yaklaşık olarak 65 bin kitap getirdik. 4 beldemiz olmak üzere çevre beldelerimize ve ücra olan köylerde çocuklarımıza kitapları ulaştırıyoruz. Bugün de burada bulunma sebebimiz Tunceli Mazgirt ilçemize yaklaşık olarak bin 500 kitabımızı göndereceğiz. Amacımız, çocuklarımızı okumaya teşvik etmek, ders kitaplarıyla buluşturmak, gelecekte ülkemizde dünyamıza yön veren çocuklarımıza bir nebze de olsa kendilerini yardımcı olmak. Biz cehaleti ancak okumayla, gelişmeyle ve çalışmakla elde edebiliriz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hatif Çadırcı Tunceli Elazığ Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title