Haberler

Beah'ta Unutulan Eşyalar ve Kimlikler Sahiplerini Bekliyor

Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde unutulan bine yakın kimlik ve eşya sahiplerini bekliyor.

Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde unutulan bine yakın kimlik ve eşya sahiplerini bekliyor.

Erzurum'da Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine (BEAH) gelen vatandaşların unuttuğu, aralarında nüfus cüzdanı, zinet eşyası, araba anahtarı, çanta, cüzdan, para ve kol saati gibi eşyalar, sahiplerini teslim edilmeyi bekliyor. BEAH personeli ve vatandaşlar tarafından bulunan eşyalar, hastanenin kayıp eşya bölümünde muhafaza ediliyor.

Eşyaların içinde yeni çıkan çipli kimlik kartları ve bin civarında nüfus cüzdanın olması ise dikkati çekiyor. Yetkililer, hastanede unutulan ya da kaybedilen eşyaları hastanenin kayıp eşya bölümünde muhafaza ederek sahiplerine teslim etmeyi bekliyor.

BEAH güvenlik biriminden sorumlu memur Ahmet Erdem, hastanede unutulan eşyalar içinde tek taş yüzük, cep telefonu, yeni çıkan ehliyet ve kimlik kartları ile çeşitli eşyaların bulunduğunu söyledi.

Erdem, kayıp eşya bölümünde yaklaşık bine yakın nüfus cüzdanı olduğunu belirterek, "Genelde vatandaşlarımız hasta kayıtları esnasında kimliklerini unutuyor, ya da koltukların üzerinde eşyalarını bırakabiliyor. Bulunan eşyaları arkadaşlarımız tutanakla bizlere teslim ediyor. Kayıp eşya bölümümüze hergün yeni bulunan kimlik ve eşyalar getirildiği gibi eşyasını kaybedenlerden de başvuranlar oluyor. Kimliğini kaybeden müracaatçının kendisi başvuruyor ise yüz simasından fotoğrafına bakarak tespit edip kimliği öyle veriyoruz. Eşyalarda ise gerekli sorguyu yaptıktan sonra tutanak karşılığında kimlik bilgilerini aldıktan sonra teslim ediyoruz" dedi.

Hastanede en fazla unutulanların nüfus cüzdanı ve çanta gibi eşyalar olduğunu dile getiren Erdem, muhafaza edilen nüfus cüzdanlarının 1 yılı aşkın süre sonrası ilgili nüfus müdürlüklerine, ehliyet belgelerini trafik şube müdürlüğüne bankamatik kartlarını da üst yazıyla ilgili bankalara teslim ettiklerini kaydetti.

Erdem, söz konusu eşyaların hastanenin kayıp eşya bölümünde muhafaza edildiğini ifade ederek, buluntu eşyaların sahiplerini beklediğini sözlerine ekledi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Erdem Erzurum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title