Haberler

Bayrampaşa Belediye Başkanı'ndan Arda'ya Büyük Jest

Güncelleme:

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, kendisini ziyaret eden Arda Turan'ın evinin bulunduğu caddenin adının Arda Turan Caddesi olarak değiştirildiğini söyledi.

Barcelona'ya transfer olan Arda Turan doğup büyüdüğü yer olan Bayrampaşa'da, belediye başkanını ziyaret etti. Bayrampaşa Belediye Başkanı Arda'ya sürpriz yaparak Ordu Caddesi'nin Arda Turan Caddesi olarak değiştirileceğini söyledi.

ORDU CADDESİ ARDA TURAN CADDESİ OLARAK DEĞİŞTİ

"Arda'ya bir iki sürprizimiz olacak." diyen Atila Aydıner, "Arda'mızın adını ve soyadını, babasının oturmuş olduğu, kendisinin büyüdüğü caddenin adını değiştirdik, Ordu Caddesi Arda Turan caddesi olarak anılacak. Şu anda İBB'ye meclis kararımızı çıkardık ve Bayrampaşa Belediye Meclis kararını gönderdik. İnşallah Arda Turan Caddesi olarak gelecek. Hep birlikte pirinç bir tabelamızı Ardamız burada olduğu bir dakikada onu oraya asacağız. Çünkü bizim gururumuz. Arda'mızın Bayrampaşamızı şereflendirmesi nedeniyle hediye takdim edeceğiz." dedi.

"BAŞKANIMIZ ÇOK NAZİK"

Arda Turan bu sürpriz üzerine şu sözleri sarf etti: "Başkanımız çok nazik. Bizim için belediyemizle başkanımızla ilişkimiz ritüel. Halini hatrını sormak istedik. Kendisine ilgisinden dolayı jestten dolayı teşekkür ederim."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Atila Aydıner Bayrampaşa Arda Turan Ordu Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (38)

XYZ:

ÇEKEMEYEN FENERLİLER ANTEN TAKSIN ARDA BARÇADA

8
16
yanıtYanıtla
BIJI HDP:

SONUNA KADAR HDP BIJI SELO

3
17
yanıtYanıtla
mızrak:

ne len bu böyle, amma abarttılar.

12
7
yanıtYanıtla
CİMBOMBOM:

HELAL OLSUN BAŞKANA BÜYÜK JEST ARDA TURAN TÜRKİYEMİZİN GURURU BARCELONADA BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM

8
9
yanıtYanıtla
Zaza12:

Bu ardayıda futbolcu yaptınızya

6
9
yanıtYanıtla
BEYINSIZBEYINSALATASIOLURMU:

Adam yasiyor,ölmemiski,neden ismini biryerlere veriyorlar ve neden Arda itiraz etmiyor.Isim verme ölenin anisini, ismini yasatmak icin olmalidir,yalakalik icin degil.Anlayin artik sunu.

10
4
yanıtYanıtla
Super Mobil-IOS:

Burası turkiye ters düşersen ismin tabeladan iner bak hakan a

12
1
yanıtYanıtla
...:

Arda berber Arda bakkalı Arda kasabi yakışır Ardamiza

11
1
yanıtYanıtla
............:

ppkda ardaya sahip cikiyr

3
8
yanıtYanıtla
genius:

Tam bir trajikomik, , , Arda nın ALLAH yolunu açık etsin de, , , bu neya :) başkan kızın varmı kızın ver evlensin garip, , gavurun ekmeğini yiyen gavurun kılıcını sallar, bunlara noluyoo??? alemsiniz ve yerlerdesiniz ezikler.

8
3
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title