Haberler

Bayraklı'da depremden etkilenen sokak hayvanlarına 1 buçuk ton kuru mama

Güncelleme:

İzmir'de, depremde yaralanan veya evsiz kalan evcil hayvanlar ile sokak hayvanları sahipsiz bırakılmadı.

İzmir'de, depremde yaralanan veya evsiz kalan evcil hayvanlar ile sokak hayvanları sahipsiz bırakılmadı. Yapılan iş birliği kapsamında, 1 buçuk ton mama Bayraklı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğüne teslim edildi.

Bayraklı Belediyesi, Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP), Bursa Büyükşehir Belediyesi ve online alışveriş firması Getir depremden etkilenen sokak hayvanları için iş birliği yaptı. Alışveriş firmasıyla çalışma yürüten HAYTAP, başlatılan kampanyadan elde edilen gelirle 3 ton kuru mama satın aldı. Bunun yarısı Seferihisar'a, diğer yarısı da Bayraklı'ya gönderildi. Bursa'da faaliyet gösteren fabrikadan yola çıkan yardımlara Bursa Büyükşehir Belediyesi de lojistik destek verdi ve ayrıca 150 kilogram kuru kedi maması yardımında bulundu. Hayvanlara iletilmek üzere hazırlanan yardım kamyonundaki 1 buçuk ton kuru mama, Bayraklı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğüne teslim edildi.

Depremden etkilenen sokak hayvanlarının yardımına koşan Bayraklı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerine teşekkür eden HAYTAP Basın Sözcüsü Şule Baylan, "Burada enkazdan çıkarılan deprem bölgesinde bulunan sakat, kazalı hayvanların hepsinin tedavisi bakım evinde yapıldı. Bayraklı Belediyesi Veteriner Hekimlerimiz destek verdi. Özel klinikler de Klinisyen Derneği ve İzmir Veteriner Odası desteğiyle kliniklerini açtı. Gerçekten önemli ve güzel bir çalışma oldu. Sahadaki gönüllülerle birlikte uyum halinde çalışarak sokak hayvanlarımıza, deprem mağdurlarına destek veren, can dostları yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyoruz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bayraklı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title