Haberler

Bayrak Tebrikleri Kabul Ediyor

Güncelleme:

Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanlığına yeniden seçilen Murat Bayrak'a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

ÖNCE DİŞLİ SONRA ÖZEL

Müteahhitler Birliği'nin hafta sonu yapılan kongresinde güven tazeleyen Başkan Murat Bayrak ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli Bayrak ve ekibini ziyaret ederek güçlü bir sivil toplum örgütü oldukları için tebrik etti. Dişli'nin ardından Kaynarca Kaymakamı Mehmet Ali Karatekeli ve Belediye Başkanı Zeynur Özel'de hayırlı olsuna geldiler.

SİZLERİ TEBRİK EDİYORUM

Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak ve yönetimini ziyaret eden Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli "Şehirleri inşa eden, birlikte mesai harcadığımız müteahhitlerin güven tazeleyen yeni yönetimini tebrik ediyorum" dedi. Başkan Dişli güçlü sivil toplum örgütlerinin şehrin gelişimine katkı sunduğunu belirterek "Sakarya Müteahhitler Birliği sizin döneminizde ciddi atılımlar yaptı. Kamuoyunda söz sahibi bir birlik olarak toplumsal konularda fikir beyan etmeniz, devletten ve milletten yana tavır koymanızdan ötürü başta Başkanım Murat Bayrak ve sizleri tebrik ediyorum" dedi

İŞLER PLANLI OLMALI

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ziyarette şehrin merkezinde yapılacak çalışmaların kurumlar arasında entegre ve planlı şekilde yapılmasının önemli olduğuna vurgu yaparak "Mahalle mahalle çalışmalar yapıyoruz. Asfalt atmadan önce yapılacak alt yapı çalışmalarının tamamlanması gerekiyor. Bazen kazı izni vermediğimiz için meslektaşlarınız sitem edebiliyor. Ancak asfalt atılana kadar bu işlerin tamamlanması gerekiyor. Şehrin merkez ilçesiyiz. Her önüne gelen kazı yaparsa şehrin geneli etkilenir. Müteahhitler veya arsa sahipleri asfalt atılmadan doğalgaz, elektrik veya diğer alt yapı işlerini takip etmeli. Daha koordineli çalışmalıyız" dedi.

ÖZEL VE KARATEKELİ

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak ve yönetim kurulu üyeleri şehir ve ülke gündemine dair konularda sohbete devam ederken Kaynarca Kaymakamı Mehmet Ali Karatekeli ve Belediye Başkanı Zeynur Özel'de üyelerinden güven oyu alan Başkan ve ekibine hayırlı olsun ziyaretine geldiler. Karatekeli ve Özel'de yeniden Müteahhitler Birliği Başkanı seçilen Murat Bayrak ve ekibine hayırlı olsun temennilerini iletip yeni dönemde başarılar diledi.

BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ

Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Ziyaretlerinizle bizleri onurlandırdınız. Geçmiş dönemde olduğu gibi yeni dönemde de birlikte hareket ederek, gücümüze güç katıp ülkemiz ve şehrimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Müteahhitlerin en çok mesai harcadığı hatta kol kola olduğu kurumlar belediyelerimiz. Hep birlikte modern kentler inşa etmeye devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Süleyman Dişli Ali Karatekeli Adapazarı Sakarya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title