Haberler

Bayıltan Seçmeler

Atletizm geliştirme projesi kapsamında Kars'ta düzenlenen atletizm ilçe seçmelerine katılan öğrencilerin bazıları baygınlık geçirdi.

Atletizm geliştirme projesi kapsamında Kars'ta düzenlenen atletizm ilçe seçmelerine katılan öğrencilerin bazıları baygınlık geçirdi. Yarışlarda dereceye girmek için öğrenciler tüm güçlerini ortaya koydu.

Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Prof. Dr. Abamüslüm Güven Sentetik Stadyumunda yapılan yarışmaya minik kızlar ve erkekler ile yıldız kızlar ve erkekler kategorilerinde 100 sporcu katıldı. Bazı öğrenciler kot pantolon ve kazaklarıyla yarışlara katılırken bazıları yarış sırasında fenalaşarak koşu parkuruna düştü. Sağlık ekiplerinin müdahalesiyle yerden kaldırılan öğrenciler ambulanslara taşınarak müdahale edildi. Bazı öğrenciler ise güçlükle tamamladıkları koşu ardından oldukları yere yığılıp ağlamaya başladı. Yarışı bıraktıkları için ağlayan öğrencilerden bir bölümü yeniden koşmak isteyince sağlık görevlileri engel oldu.

Seçmelerde dereceye girenlerin 20 Nisan'da Van'da düzenlenecek yarı finalde Kars'ı temsil edeceğini söyleyen Atletizm İl Temsilcisi Bahattin İnce, "İlçelerde ilk dörde giren sporcular ile il merkezindeki yarışlarda ilk altıya giren sporcular, Van'da yarı final yarışlarına katılacak. Van'da ilk üçe giren sporcular da takım ve ferdi olarak Adana'da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası'na katılacak" dedi. - Kars

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Abamüslüm Güven Kars Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title