Haberler

Bay J kimdir? Kerem Bursin'e ne dedi?

Güncelleme:

Sen Çal Kapımı başrol oyuncusu Kerem Bürsin ödülünü almak amacıyla Yıldız Teknik Üniversitesi'nin düzenlediği 2021 Ödül Töreni'ne katıldı. 2021 yılının en çok beğenilen erkek oyuncu ödülü almasını ardından sunucu Bay J'nin sözleri Kerem Bürsin'in moralini bozdu. Peki, Bay J kimdir? Bay J gerçek adı ne? Bay j hangi radyoda? Bay J evli mi? Bay J eşi kim?

KEREM BÜRSİN'E NE DEDİ?

2021 yılı ödül töreninde '2021 yılının en çok beğenilen erkek oyuncu ödülü' alan Kerem Bürsin ödülü aldıktan sonra konuşmayı gerçekleştirdi. Kerem Bürsin ödülü aldıktan sonra törenden ayrılmak için kapıya yöneldiğinde mikrofon Bay J'deydi. Bay J, 'Kerem Bey zor şartlarda çalışıyor. Gözleriniz dolacak ama geçen yıl bölüm başı 120 bin TL alarak çalışmaya devam etti.' sözlerini sarf etti. Çıkmak üzere olan Kerem Bürsin bu sözleri işitince dışarıda bekleyen gazeteciler Bursin'in moralinin bozuk olduğunu fark etti.

2021 Yıldız Teknik Üniversitesi'nin düzenlediği ödül törenine katılan Kerem Bürsin ise şunları söyledi; 'İyi akşamlar. Öncelikle beni bu ödüle layık gördüğünüz için çok teşekkür ederim. Çok onurlandırdınız. Zor bir seneydi hepimiz için. O yüzden diyecek çok bir şey yok. Umarım daha güzel yıllar bizi bekler, umarım sınıfta kalan dünya düzeni artık değişir. Daha güzel günler bizi bekler. O yüzden hepinize çok teşekkür ederim. İyi akşamlar'

BAY J KİMDİR? BAY J GERÇEK ADI NE?

Bay J olarak bilinen Jerfi Benveniste7 Aralık 1970 yılında dünyaya geldi. Gerçek adı Jerfi Benveniste, Türkiye'de üne sahip İtalya vatandaşı Türk radyocu ve DJ'dir.

İtalyan bir baba ile Türkiye Yahudisi bir anneden dünyaya gelmiştir. Yuvadan itibaren İtalyan okullarında okumuştur. Boğaziçi Üniversitesi'nde beş yıl, daha sonra Mimar Sinan Konservatuvarı'nda iki yıl şan eğitimi aldı, opera solistliği yaptı. 1995-1997 yılları arasında UCLA California Üniversitesi'nde elektronik müzik eğitimi aldı, 1997-2000 yılları arasında 300'den fazla reklam filmi müziği ve radyo jingle'ı besteledi.

1991 yılında Genç Radyo, 1993 yılında Klas FM, 1999-2001 arası Number One FM'in sabah programını sunmuş, 2001'den itibaren dokuz yıl boyunca Power FM'de program yaptıktan sonra 2010'da Virgin Radio'ya geçti. Geveze'yle birlikte altı yıl ara vermeden konser verdikleri Fazla Mesai adlı müzik grubu çalışmalarına 2011'de son verdi. Bay J son olarak Ömür Gedik'le beraber HAÇİKO yararına konserler verdi. Şu günlerde Capital Radio Türkiye'de hafta içi her sabah 07:00 - 10:00 arası Bay J ve Arkadaşları isimli yayını yapmaktadır. 1 Ekim 2015 itibarıyla Capital Radio Türkiye'de son programını yapmıştır ve ayrılmıştır. 9 Kasım 2015 ve 9 Temmuz 2017 arası Power FM'de hafta içi 19:00-21:00 arası yayın yapmıştır. 2019 nisan ayından itibaren Kral Pop Radyoda yayın yapmaya başlamıştır.

7 Ocak 2011'den başlayarak NTV'de Geveze ile Fazla Mesai adlı televizyon programını sundu. Uzun bir süre Power FM'de program yaptıktan sonra 2010'da Virgin Radio'ya geçti. 30 Kasım 2013 günü Virgin Radio'daki işinden ayrılıp Capital Radio'ya geçiş yaptı. 2010'da Star TV'de Çal Kalbimi adlı yarışmayı sundu. Yine 2010'da Fox'ta 101 adlı yarışmayı sundu ve çekimleri Arjantin'de yapılan yarışma 1 yıl boyunca yayınlandı. Ayrıca Show TV'de yayınlanan M.U.C.K. adlı gençlik dizisinde rol alarak kendisini canlandırdı. Star TV'de yayınlanan Benzemez Kimse Sana adlı yarışma programında yarışmacı olarak yer aldı. 2014 Eylül ayında vizyona giren Stajyer Mayfa ve Ocak 2014 tarihli Tut Sözünü filminde rol almıştır. Melodika sesledirme firmasında seslendirme yapan Bay J çeşitli reklam filmlerinin dışında 2012 yılında vizyona giren Asteriks ve Oburiks Gizli Görevde filminde de seslendirme yapmıştır.

BAY J HANGİ RADYODA?

Bay j şu anda TRT 1'de yayınlanan Kendi Düşen Ağlamaz programının sunuculuğunu yapmaktadır.

BAY J EVLİ Mİ?BAY J EŞİ KİM?

Bay J 1999 yılında Selin Benvenista ile hayatına birleştirmiştir. 2004 yılında Eros adında bir çocukları olan çift 2011 yılında evliliklerine son vermiştir.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Sen Çal Kapımı Kerem Bürsin Virgin Radio Ntv Gündem Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title